Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
09/12/2017 | 22:35
Militaire News

Μπαζάρ αδέσποτων ζώων για τα Χριστούγεννα

Μπαζάρ αδέσποτων ζώων για τα Χριστούγεννα

Το ετήσιο ραντεβού τους με τους φιλόζωους πολίτες της Αθήνας δίνουν για 14η χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Stray.gr οι εθελοντές του Σωματείου για την Περίθαλψη και Προστασία Αδέσποτων Ζώων.

Η πρόεδρος του σωματείου και γενική γραμματέας της Πανελλήνιας Φιλοζωϊκής Ομοσπονδίας, Σοφία Τζονίκη μας προσκαλεί να κάνουμε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας για «καλό σκοπό αφού το stray.gr από την ίδρυσή του το 2003 έχει σώσει χάρη στους εθελοντές του 4.245 ζώα και μέσα από την ιστοσελίδα του έχουν υιοθετηθεί περισσότερα από 3.500 αδέσποτα ζώα στην Αττική».

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και κατ΄ επέκταση τη συμβίωσή τους με τους ανθρώπους στην πόλη.

Αυτή τη στιγμή το σωματείο αριθμεί 35 εθελοντές οι οποίοι δεν λαμβάνουν κανενός είδους κρατική χρηματοδότηση, ούτε βέβαια αμείβονται. «Τα καταφέρνουμε χάρη σε όλους όσοι κάθε χρόνο μας τιμούν με την παρουσία τους και μας στηρίζουν στις δράσεις μας. Γι αυτό σας περιμένουμε και πάλι με αγωνία σήμερα και αύριο στο Thission Lofts, Πειραιώς 123» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Τζονίκη.

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, αφού μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, η φιλοζωική κοινότητα κλήθηκε να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα της περιοχής που τη γλίτωσαν παρά τρίχα. Έτσι στο χώρο του Bazaar θα φιλοξενείται και η ομάδα Dog?s Voice για τη συλλογή ειδών τετράποδης πρώτης ανάγκης όπως περιλαίμια, λουριά και τροφές για τα ζώα που διασώθηκαν και τώρα αναζητούν οικογένειες με πλεόνασμα αγάπης.

Χειροποίητα γούρια για τη νέα χρονιά, που όπως λένε οι εθελοντές του Stray.gr «αποδεδειγμένα 14 χρόνια τώρα προστατεύουν με 100% επιτυχία από το μάτι και από το αυτί», το ημερολόγιο του 2018, κοσμήματα με γάτες-σκύλους-κόκκαλα-ψαροκόκκαλα-πατούσες αλλά και κλασσικά, είδη για κατοικίδια ζώα, βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, ομπρέλες, τσάντες και διακοσμητικά αντικείμενα περιμένουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές. «Και εάν τίποτε από όλα αυτά δε σας κερδίσει, μπορείτε να προτιμήσετε τον πλούσιο μπουφέ μας με υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά ή να δοκιμάσετε την τύχη σας στη λαχειοφόρο» καταλήγει η κ. Τζονίκη.

«Αν είστε «γάτες», δε θα το χάσετε!» λοιπόν, όπως γράφουν οι εθελοντές του Σωματείου στην πρόσκλησή τους για το 14ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Stray.gr, σήμερα και αύριο, Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης