Υποστηριξε το militaire
Breaking News Απόστρατοι
26/09/2016 | 05:37 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Με την εφημερίδα της ΕΑΑΣ μπαίνεις “στη μηχανή του χρόνου” με προορισμό τον Εμφύλιο!

Με την εφημερίδα της ΕΑΑΣ μπαίνεις

Διαβάζοντας την Εθνική Ηχώ, την μηνιαία εφημερίδα των Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, μπαίνεις…στη μηχανή του χρόνου! Επιστρέφεις δεκαετίες πίσω, τότε που ο αντικομμουνισμός ήταν η επίσημη κυβερνητική γραμμή και τα ξερονήσια ήταν γεμάτα από κόσμο!

Τέσσερις σελίδες αφιέρωμα στις εκδηλώσεις στο Γράμμο χωρίς ούτε μία λέξη που να μιλά για “συμφιλίωση”. Στην πρώτη σελίδα ο τίτλος ενδεικτικός:

“Προσκυνηματική εκδήλωση στο Γράμμο με την ευκαιρία της συντριβής των κομμουνιστοσυμμοριτών από τις δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού”…

“Προσκυνηματική εκδήλωση” θα ήταν, αν κάποιος όλα αυτά τα χρόνια σκεφτόταν να καλέσει μια προσωπικότητα  της Αριστεράς, για να πάνε και να καταθέσουν όλοι μαζί, ένα στεφάνι για τις ψυχές που χάθηκαν. Δεν το ΄χει κάνει κανείς.

Προς το παρόν μ΄ αυτά που λέγονται και γράφονται από τους αρθρογράφους της εφημερίδας της ΕΑΑΣ είναι παράδοξο να μιλάνε για προσκύνημα.

Δεν γνωρίζουμε με ποια χρηματοδότηση εκδίδεται αυτή η εφημερίδα. Αν την εκδίδει με δικούς της πόρους η ΕΑΑΣ δικαίωμά της…Αν όμως έχει οποιαδήποτε στήριξη από το ΥΠΕΘΑ υπάρχει ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να απασχολήσει την ηγεσία του. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι η ενότητα…Που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει όπως διαπιστώνουμε καθημερινά. Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε πληγές που θα ΄πρεπε -όπως σ΄ όλες τις χώρες του κόσμου- να ΄χουν κλείσει και να μας έχουν διδάξει.

ethniki_ixo

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης