Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΘΡΑΚΗ
19/06/2016 | 22:06
Militaire News

ΘΡΑΚΗ:Μειονοτικός που δηλώνει “Τούρκος” κατηγορεί την Ελλάδα για εκπαίδευση “τρομοκρατών”!

ΘΡΑΚΗ:Μειονοτικός που δηλώνει

Στην δημοσιογραφία πρέπει να προσέχεις πολύ τι γράφεις.Οι αγωγές παραμονεύουν και στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται ως μέσο εκφοβισμού κι όχι ως μέσο προστασίας πολιτών που πραγματικά θίγονται από κάποιο συκοφαντικό δημοσίευμα. Επειδή υπάρχει πλέον…εθισμός από τις χιλιάδες άδικες αγωγές που κατατέθηκαν τα τελευταία χρόνια από πολιτικάντηδες ,πολιτικούς και αξιωματούχους,τώρα τελευταία οι πάσης μορφής εξουσίες το ‘χουν γυρίσει σε πιο σκληρά μέτρα.Έχουμε περιπτώσεις κατηγορίας περί …κατασκοπείας και άλλα ωραία! Γιατί σας τα γράφουμε όλα αυτά;

Γιατί την ίδια ώρα που οι Έλληνες δημοσιογράφοι εργάζονται υπό τις συνθήκες που πολύ γενικά και αόριστα σας περιγράψαμε στη Θράκη κάποιοι κατά δήλωσή τους “Τούρκοι” ,γράφουν ότι θέλουν κατά της Ελλάδας χωρίς καμία απολύτως συνέπεια!

Ο Τζεγκίζ Ομέρ γράφει στην milletgazetesi.gr  (σ.σ το …gr τους μάρανε) τα εξής απίθανα,όπως τα ΄χει μεταφράσει η ομάδα από τα tourkikanea.gr.

“Μήπως νομίζουν πως ξεχάσαμε ή δεν γνωρίζουμε ; Ποιός είναι αυτός που για χρόνια πολλά εκπαίδευε και ενδεχομένως ακόμη και τώρα εκπαιδεύει τρομοκράτες του PKK  στο Λαύριο ; Ποιος είναι αυτός που παρέχει βοήθεια και κατάλυμα και στηρίζει από κάθε σκοπιά τις τρομοκρατικές οργανώσεις ; Το ελληνικό κράτος πέρα από εμπλοκή του στα εσωτερικά της Τουρκίας, στήριξε αυτούς που ‘θελαν να την καταστρέψουν. Και φαίνεται πως ακόμη τους στηρίζει.Με πρώτον τον ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα πολιτικά σχήματα στηρίζουν ολόψυχα τα HDP-ΠΚΚ. Στις γραμμές της τρομοκρατικής οργάνωσης YPG/ΠΚΚ υπάρχουν μαχητές με την ελληνική σημαία.

Με την κατάσταση έτσι, η Ελλάδα προσπαθεί να δώσει μαθήματα καλής γειτονίας στην Τουρκία υπενθυμίζοντας το διεθνές δίκαιο. Κατά την γνώμη μου η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει το συντομότερο να κοιτάξει στον καθρέφτη και να συνέλθει”.

Έτσι κλείνει το άρθρο του με το οποίο μας κάνει μάθημα σεβασμού της μειονότητας την οποία συστηματικά ο ίδιος ονομάζει “τουρκική”.

Ερώτηση; Έχει ο κύριος οποιαδήποτε όχι απόδειξη αλλά έστω ένδειξη περί εκπαιδεύσεως “τρομοκρατών” στο Λαύριο;

Επειδή προφανώς δεν έχει και γράφει ότι θέλει να πιστεύει ή ότι του λένε ρωτάμε αν κάποια αρμόδια ελληνική αρχή θα τον εγκαλέσει αύριο κιόλας για εξηγήσεις. Η ασυδοσία που επικρατεί στη Θράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αρκετά…

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης