Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
23/12/2017 | 01:18
Militaire News

Μαθήματα προσομοίωσης στον ΣΞ, με “τσακάλια” του είδους

Μαθήματα προσομοίωσης στον ΣΞ, με

Μαθήματα προσομοίωσης σε μονάδες του Στρατού Ξηράς από εταιρεία που λέει ότι είναι “τσακάλι” σ΄ αυτό το χώρο. Δεν γνωρίζουμε με ποια συμφωνία και ποιους όρους η εταιρεία ανέλαβε να κάνει σεμινάρια προσομοίωσης σε στρατιωτικούς, πάντως δείχνει να αναγνωρίζει τη βοήθεια που έχει πάρει κάνοντας “ασπίδα” ιστοσελίδα που διαθέτει, σ΄ όποιον της έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με τον ΣΞ. Αυτό θα ήταν θεμιτό αν από “ασπίδα” δεν μετατρεπόταν σε πιστόλι…Υπερβολικός ζήλος.

Με λάσπη μπόλικη κι έναν γραφικό ανώνυμο προσπαθεί να κάνει αισθητή τη παρουσία της και να αποκτήσει προφανώς και κάποιο αναγνωστικό κοινό. Η γραφή ακατανόητη , ο συντάκτης των κειμένων δείχνει να τα ΄χει λίγο μπερδεμένα. Ευχόμαστε να βρει την άκρη και το δρόμο του…

Σ΄ οτι μας αφορά να τους ενημερώσουμε ότι βάζουμε διαφημίσεις κι αν ενδιαφέρονται μπορούμε να τους στείλουμε τον τιμοκατάλογό μας. Τσάμπα διαφήμιση όμως δεν κάνουμε. 

Για τις προσομοιώσεις στο ΣΞ αναμένουμε κάποιες απαντήσεις από το ΓΕΣ, εδώ και τρεις μέρες. Αν μας απαντήσουν θα σας ενημερώσουμε αναλυτικώς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης