Υποστηριξε το militaire
Απόστρατοι
04/10/2016 | 16:26 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Μήπως ο κ.Δανιάς της ΕΑΑΣ να ασχοληθεί με τα παραρτήματά του;

Μήπως ο κ.Δανιάς της ΕΑΑΣ να ασχοληθεί με τα παραρτήματά του;

Δεν θα ασχοληθούμε με τους ανώνυμους υβριστές παραρτήματος της ΕΑΑΣ το οποίο δεν ξέρουμε για ποιο λόγο νομίζει ότι ασχοληθήκαμε μαζί του!!! Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στις φαντασιώσεις…Ούτε με τα όσα υβριστικά γράφουν.Να σε βρίζουν ανώνυμοι που παρεξηγήθηκαν επειδή σχολιάσαμε το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δημοσίευμα της εφημερίδας της ΕΑΑΣ περί “συμμοριτοπόλεμου” ,είναι τόσο τιμητικό που μέχρι και στο βιογραφικό σου το βάζεις.Ας μείνουν εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 40…Δικαιώμά τους! Ελπίζουμε μόνο να μην τους είχαν εμπιστευθεί θέσεις από τις οποίες διοικούσαν κόσμο.Αν και το θεωρούμε βέβαιο.

Αυτός που πρέπει να προβληματιστεί σοβαρά και άμεσα είναι ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ .Ο κ.Δανιάς θα πρέπει να καταλάβει ότι η ΕΑΑΣ ως θεσμική θα πρέπει να έχει ή τουλάχιστον να δείχνει ότι διαθέτει και σοβαρότητα,και υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια. Και τα τρία δεν επιτρέπουν τραμπούκικες συυμπεριφορές…

ΥΓ 1.Για να μην κουράζεται ο ανώνυμος γραφικός συντάκτης το επίθετο είναι Καρβουνόπουλος όχι Κάρβουνο…Ανάγνωσή πρέπει να γνωρίζει τουλάχιστον.

ΥΓ 2. Μακάρι η ΕΑΑΣ να ασχολείτο τόσο σοβαρά και με τα προβλήματα των στρατιωτικών.Θα είχαμε κάποιο αποτέλεσμα.

ΥΓ.3 Η φωτογραφία αφιερωμένη…Η ιστορική χειραψία Τσακαλώτου-Βαφειάδη.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης