Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
03/03/2017 | 14:30 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Μήνυμα προς το blogspot Stratiotikos! Ελπίζουμε να ληφθεί εγκαίρως

Μήνυμα προς το blogspot Stratiotikos! Ελπίζουμε να ληφθεί εγκαίρως

Προς το blogspot με την επωνυμία Stratiotikos:

Γνωρίζοντας ότι δεν είστε δημοσιογράφοι αλλά στρατιωτικοί, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είναι άκομψο να χρησιμοποιείται “ατόφια” δημοσιογραφική ύλη επαγγελματιών που ζουν απ΄ αυτή τη δουλειά και να μην αναφέρεται τη πηγή!

Το “απατεωνίστικο” κολπάκι που κάνετε να βάζετε αυτούσια τα κείμενα και στο τέλος τη λέξη “πηγή” με τόσο αχνά γράμματα που μόνο οι …Ίκαροι ίσως να τα …ξεχωρίζουν δεν αρκεί.

Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν την ασφάλεια του μισθού του δημοσίου για να κάνουν τη “πλάκα” τους, όπως οι διαχειριστές του Stratiotikos που μήνας βγει, μήνας μπει ένα εισόδημα το ΄χουν σταθερό.

Συνεπώς από τώρα και στο εξής μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε ρεπορτάζ του Militiaire.gr επιθυμούν αρκεί να αναφέρουν σε ΕΜΦΑΝΕΣ σημείο τη πηγή με το τίτλο του Militaire.gr  και με κάποιο χρωματισμό που θα μπορούμε κι εμείς οι σχεδόν …50ρηδες με την πρεσβυωπία να το βλέπουμε. Εμείς έχουμε επιλέξει ένα πολύ έντονο κόκκινο κι όπως θα ΄χουν διαπιστώσει βάζουμε πάντα τις πηγές από τις οποίες αντλούμε κάποια θέματα.

Καλή συνέχεια λοιπόν…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης