Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
28/06/2016 | 06:41 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχει ξανά κλιματισμό το ΓΝΑ

Μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχει ξανά κλιματισμό το ΓΝΑ

Το θέμα με τη βλάβη στο κλιματιστισμό του ΓΝΑ έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες. Είναι πρόβλημα μεγάλο. Στα θετικά του ΓΝΑ και του ΓΕΑ είναι ότι μέσω πηγών τους δίνουν απαντήσεις για το τι αναμένεται να γίνει.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας μετέφεραν:

Στην παρούσα φάση είναι σε πλήρη εξέλιξη (πρόοδος 80%) το έργο «Συντήρηση κλιματιστικού συγκροτήματος 251ΓΝΑ», το οποίο εκτελείται με αυτεπιστασία από τη 206ΠΑΥ.

Το έργο ξεκίνησε στις 20 Μαΐου 2016 και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως 10 Ιουλίου 2016.

Το έργο περιλαμβάνει συντήρηση – επισκευή – χημικό καθαρισμό ψυκτικής μηχανής και του αντίστοιχου πύργου ψύξης με αντικατάσταση παλαιών φθαρμένων και μη επισκευάσιμων ανταλλακτικών (αντλίες, σωληνώσεις κλπ).

Σημειώνεται ότι το εν λόγω κλιματιστικό συγκρότημα παρέχει ψύξη – κλιματισμό στις νοσηλευτικές μονάδες (δωμάτια νοσηλείας) του 251ΓΝΑ, ενώ οι λοιποί ευαίσθητοι χώροι (χειρουργεία, εργαστήρια, εξεταστήρια κλπ) ψύχονται με άλλα ανεξάρτητα συστήματα ψύξης.

Όσον αφορά στην προτεινόμενη  εμπλοκή της Κινητής Ομάδας Συντήρησης Κλιματιστικών (ΚΟΣΚ) της 206 ΠΑΥ, αναφέρεται ότι η εν λόγω Ομάδα είναι εξειδικευμένη σε συστήματα ψύξης RADAR, ενώ οι ψυκτικές μηχανές του 251ΓΝΑ είναι ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο σύστημα ψύξης, με δίκτυο βρωμιούχου λιθίου. Παρά ταύτα, το έργο γίνεται με αυτεπιστασία από την 206ΠΑΥ, με αξιοποίηση Προσωπικού της (όπου αυτό είναι εφικτό) και με εξωτερικά συνεργεία (όπου απαιτείται ιδιαίτερη εξειδίκευση και ειδικός εξοπλισμός)”.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης