Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Άποψη Πολιτική
19/10/2016 | 12:15 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Μέγας χαμός για το ΣτΕ και τις τηλεοράσεις “μουγγαμάρα” για το ΣτΕ και τους στρατιωτικούς!

Μέγας χαμός για το ΣτΕ και τις τηλεοράσεις

   Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας, σημειώνει κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επαναλαμβάνει την προτροπή να αφεθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας απερίσπαστο στη δουλειά του.

   «Επειδή διάφοροι σπεύδουν να προδικάσουν και να θριαμβολογήσουν για το αποτέλεσμα του ΣτΕ, επισημαίνουμε ότι το ΣτΕ έχει απορρίψει ήδη μια σειρά αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, συνεπώς η απόφαση για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση επί της ουσίας. Και θα σημείωνα, επίσης, ότι με όλη αυτή την πίεση που ασκείται στο ΣτΕ και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν οι προσφυγές είχαν κριθεί τυπικά απαράδεκτες. Σε κάθε περίπτωση, να τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την εκδίκαση ανεπηρέαστα» αναφέρει, επί λέξη, το κυβερνητικό στέλεχος.

Στις 13 Ιουνίου 2014 το Συμβούλιο της Επικρατείας επισήμως ανακοίνωσε μια απόφασή του: οι μισθοί των στρατιωτικών έπρεπε να επιστρέψουν στο επίπεδο που ήταν το καλοκαίρι του 2012. Κόστος της απόφασης περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ.
Η απόφαση θεωρητικά ήταν άμεσα εκτελεστέα!
Έχουμε Οκτώβριο του 2016 και οι στρατιωτικοί έχουν πάρει το 50% απ΄ όσα παράνομα τους πήραν από την τσέπη.

Ο Σαμαράς τους είχε πει ότι θα υλοποιούσε την απόφαση αν ξαναγινόταν πρωθυπουργός. Ο Τσίπρας είπε οτι θα την εκτελούσε αν αναλάμβανε την πρωθυπουργία. Ανέλαβε αλλά προς το παρόν την έχει…εκτελέσει μ΄ άλλη έννοια!
Ο Μητσοτάκης που φιλοδοξεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός δεν έχει πει ακόμη τι θα κάνει αν εκλεγεί…

Γενικώς την απόφαση αυτή τη θυμούνται όλοι λίγο πριν στηθούν οι κάλπες. Όλα τα κόμματα προσπαθούν να μας κάνουν να την ξεχάσουμε και ουδείς από τους “πανελίστες” πολιτικούς που από το βράδυ ως το πρωί και από το πρωί ως το βράδυ είναι στα “παράθυρα” των τηλεοράσεων δεν λέει κουβέντα.

Αυτές τις ημέρες το ΣτΕ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για μια άλλη απόφαση η οποία αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Έχουμε την αίσθηση βέβαια ότι η αγωνία αφορά μόνο στους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες και όχι τόσο τους πολίτες που έχουν άλλες …αγωνίες.
Τι θα πρωτοπληρώσουν απ΄ όσα τους έχουν φορτώσει οι “παραθυράτοι” εκπρόσωποι του Έθνους για παράδειγμα.

Συζητήσεις επί συζητήσεων,απειλές, έρευνες για …ροζ σκάνδαλα στο ΣτΕ και γενικώς ένα κλίμα …θρίλερ για μια απόφαση που ενδέχεται να επιστρέψει περίπου 80 εκατομμύρια σε επιχειρηματίες που έχουν ήδη πληρώσει τη πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες.
Πέντε εκατομμύρια παραπάνω απ΄ όσα δικαιούνται με απόφαση του ΣτΕ οι στρατιωτικοί! Για τα οποία θα επαναλάβουμε δεν διαπιστώνουμε να υπάρχει καμία απολύτως αγωνία…

Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τον παραλογισμό…Τα συμπεράσματά τους οι στρατιωτικοί μπορούν να τα βγάλουν μόνοι τους. Νομίζουμε ότι το ΄χουν κάνει ήδη.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης