Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Ιστορία
21/05/2016 | 00:13 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Μάχη της Κρήτης:Οι εκδηλώσεις που κορυφώνονται αύριο

Μάχη της Κρήτης:Οι εκδηλώσεις που κορυφώνονται αύριο

Από 15 έως 22 Μαΐου 2016 πραγματοποιούνται στην Κρήτη εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η επέτειο από την ιστορική Μάχης της Κρήτης, με κορύφωση των εκδηλώσεων το τριήμερο 20-22 Μαΐου 2016.

Οι ΕΔ συνδράμουν τις αρμόδιες αυτοδιοικητικές Αρχές με προσωπικό και μέσα, για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων-τελετών, οι οποίες ενισχύουν την ιστορική μνήμη και τους δεσμούς μεταξύ των συμμετεχουσών χωρών.

Στις εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί και θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Γενικός Κυβερνήτης της Νέας Ζηλανδίας, Αντιστράτηγος Sir Jerry Mateparae, ο Υπουργός Άμυνας του Η. Βασιλείου, κ. Michael Fallon, ο Αρχηγός Στρατού της Νέας Ζηλανδίας, Υποστράτηγος Peter Kelly και ο Αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού της Αυστραλίας, Υποναύαρχος Timothy Barrett. 

Στο, ως άνω πλαίσιο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο φρούριο ΦΙΡΚΑ στα Χανιά, όπου και βραβεύτηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης