Υποστηριξε το militaire
Breaking News Κοινωνία Πρώτη Γραμμή
05/01/2017 | 16:50 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Μάθημα πατριωτισμού από Αντετοκούμπο στους εγχώριους “πατριδοκάπηλους”!ΒΙΝΤΕΟ

Μάθημα πατριωτισμού από Αντετοκούμπο στους εγχώριους

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο προκαλεί φρενίτιδα στις ΗΠΑ με τα κατορθώματά του στο παρκέ. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας …βγάζει μάτια φέτος, οδεύει ολοταχώς για τη συμμετοχή του στο All Star Game και κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Αυτό το νέο παιδί έδωσε αυθόρμητα μαθήματα πραγματικού,αγνού και αμόλυντου πατριωτισμού. Μαθήματα στους πατριδοκάπηλους,εθνικιστές που έχουν κάνει τον δήθεν πατριωτισμό εμπόριο για να μαζέψουν ψηφαλάκια.

Στο βίντεο Έλληνες της Αμερικής έχουν κυκλώσει τον Γιάννη Αντετοκούμπο και του ζητούν να υπογράψει αυτόγραφα. Ένας απ΄ όλους του δίνει μια ελληνική σημαία να υπογράψει. Ο νεαρός Έλληνας μπασκετμπολίστας κοφτά απαντά: “στη σημαία δεν υπογράφω”!

 

Κάποιοι άλλοι βέβαια όχι μόνο υπογράφουν. Την κάνουν κομματικό λάβαρο. Κι όμως κάποιοι πιστεύουν ότι ψηφιζοντάς τους ψηφίζουν “πατριώτες”.

simaies

Να θυμηθούμε και την ασύλληπτη δήλωση του Ν.Μιχαλολιάκου για τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

 

Για να μην κλείσουμε έτσι πικρά και μίζερα λίγο Γιάννης Αντετοκούμπο που δείχνει πόσο δούλεψε αυτό το παιδί και στην Αμερική για να γίνει σε χρόνο ρεκόρ σούπερ σταρ και να μάθει όλη η υφήλιος το όνομά του.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης