Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΝ
05/02/2016 | 16:50 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

“Κόβουν” τροφοδοσία στο ΠΝ! Κατάργηση του μοναδικού μέτρου υπέρ προσωπικού στα χρόνια της κρίσης!

Λίγες μέρες μετά από τις διαβεβαιώσεις του Α/ΓΕΝ ότι όλα στον Στόλο και στο ΠΝ πάνε περίπου τέλεια,έρχεται ένα σήμα του για να φέρει τα πάνω κάτω και να προκαλέσει οργή στο προσωπικό!

Κόβουν μερίδες φαγητού για το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού την ίδια ώρα που οι Ένοπλες Δυνάμεις σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού μέσα στο οποίο συμεπριλαμβάνεται και η τροφοδοσία κέντρων φιλοξενίας. Χωρίς καμία διάθεση ρατσισμού το προσωπικό του ΠΝ είναι από το πρωί που έγινε γνωστό το σήμα του Α/ΓΕΝ Γ.Γιακουμάκη έξαλλο!

Screen Shot 2016-02-05 at 16.34.34

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρεται στο σήμα προς όλες τις υπηρεσίες του ΠΝ από την 1η Μαρτίου εντός των μονάδων του θα σιτίζονται μόνο όσοι έχουν βάρδια και βέβαια το στρατεύσιμο προσωπικό! Επί της ουσίας δηλαδή καταργείται το μοναδικό μέτρο που είχε ληφθεί από το 2010 για το προσωπικό του ΠΝ,λόγω της οικονομικής κρίσης και των μεγάλων περικοπών που είχαν υποστεί -από τους πρώτους- οι στρατιωτικοί. Ο τότε υπαρχηγός ΓΕΝ Νίκος Κρυονερίτης είχε διατάξει να μπορούν να σιτίζονται τουλάχιστον το μεσημέρι ακόμη και όσοι από το προσωπικό των μονάδων δεν είχαν υπηρεσία. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαν να προσφέρουν στους στρατιωτικούς. Να μην ξοδεύουν χρήματα τουλάχιστον για το ένα γεύμα της ημέρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των στελεχών του ΠΝ που παρέμεναν στην υπηρεσία τους για το μεσημεριανό ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Το ίδιο συνέβη και στον στρατό και στην ΠΑ, όπου προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για “κόψιμο” μερίδων. Αλλά η αρχή έγινε.

Απόσπασμα από το σήμα που έχει ανάψει φωτιές στον Στόλο. Στον οποίο όπως θα δείτε διατίθενται πλέον μόνο 313 μερίδες φαγητού! Το πλήρωμα μιας φρεγάτας να σημειώσουμε είναι κάτι λιγότερο από 200 άτομα!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης