Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
20/04/2017 | 08:57 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Κυνηγώντας “ψηφαλάκια” στα ελληνοαλβανικά σύνορα πάνω από τις σορούς 4 στρατιωτικών!

Κυνηγώντας

Κυνηγώντας “ψηφαλάκια” στα ελληνοαλβανικά σύνορα! Πριν ακόμη οι τέσσερις νεκροί ταφούν η τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς στρατιωτικούς μετατρέπεται από κάποιους σε πεδίο επίλυσης προσωπικών και κομματικών διαφορών!

Κατά ένα παράδοξο τρόπο η συντριβή του ελικοπτέρου ΧΙΟΥ συνδέεται με την επαναλειτουργία μεγάλων στρατιωτικών σχηματισμών στην ελληνοαλβανική μεθόριο!!!

Δεν θα ασχοληθούμε καν με την επιχειρούμενη κοκορομαχία. Κυρίως επειδή αυτή πάει να “στηθεί” πάνω από τις σορούς τεσσάρων στελεχών των ΕΔ.

Όποιος ή όποια υποστηρίζει στα σοβαρά ότι πρέπει να επαναλειτουργήσουν μονάδες που ορθώς έκλεισαν στα βορειοδυτικά σύνορά μας θα πρέπει να μας εξηγήσουν ποιος είναι ακριβώς ο στρατιωτικός κίνδυνος που απειλεί τη χώρα. Ο …αλβανικός στρατός; Οι …πανίσχυρες ΕΔ των Σκοπίων; Ποιος μας απειλεί;

Είναι γνωστό ότι οι  πτήσεις επιτήρησης  ελικοπτέρων ΧΙΟΥΙ στα ελληνοαλβανικά σύνορα,σαν την χθεσινή μοιραία πτήση,αποφασίστηκαν ακριβώς λόγω της “γκρίνιας” που υπήρξε από βουλευτές και πολιτευτές της Ηπείρου που διαφώνησαν με το κλείσιμο και το συμμαζέμα μονάδων,όχι επειδή ανησυχούσαν για τα επιχειρησιακά ζητήματα των ΕΔ,αλλά επειδή είχαν να αντιμετωπίσουν τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων τους για τις οικονομικές επιπτώσεις της κατάργησης μονάδων! Είναι έτσι ή δεν είναι;

Αν λοιπόν πρέπει να ψάξουμε υποχρεωτικά για “πολιτικές ευθύνες” για την τραγωδία θα πρέπει να τις αναζητήσουμε σ΄ όσους με επιμονή και χωρίς καμία λογική πιέζουν για να έχουν “ένα στρατόπεδο στην πόρτα τους”, όχι για να τους “φυλάει” αλλά για να “αιμοδοτεί” την τοπική κοινωνία που “μεταφράζεται” σε πολλά “ψηφαλάκια”.

Συνεπώς το να ΄χουν βγει σήμερα κάποιοι …στα κάγκελα και να ζητάνε τη …παραίτηση της κυβέρνησης και του Καμμένου είναι τουλάχιστον παράδοξο! Ο Καμμένος ανταποκρίθηκε σ΄ ότι του εισηγήθηκαν για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Σε κάθε περίπτωση όσοι θέλουν να χρησιμοποιοήσουν και αυτό το θέμα για κομματική αντιπαράθεση τουλάχιστον ας περιμένουν να ταφούν οι νεκροί.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης