Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
19/09/2016 | 00:03 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Κυβερνητικό πρόγραμμα χωρίς Άμυνα και εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει κ.Μητσοτάκη

Κυβερνητικό πρόγραμμα χωρίς Άμυνα και εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει κ.Μητσοτάκη

Δεν θα σχολιάσουμε τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης για την οικονομική πολιτική που θα ασκήσει σε περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός. Θα έχετε διαβάσει πολλά και διάφορα σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.
Ασχολούμενοι με τον χώρο της Εθνικής Άμυνας θα επισημάνουμε ακόμη μια φορά ότι είναι απαράδεκτο ένα κόμμα εξουσίας κι ένας πολιτικός που φιλοδοξεί να κυβερνήσει να μην έχει στην ατζέντα όσων θέλει να “επικοινωνήσει” και να εξαγγείλει την εξωτερική πολιτική και την άμυνα…

Δεν γνωρίζουμε γιατί η ΝΔ δείχνει να έχει πάρει διαζύγιο απ΄ αυτά τα πολύ σοβαρά πεδία της πολιτικής…

Το χειρότερο που δεν το γνωρίζει μάλλον ο κ. Μητσοτάκης είναι ότι ο μηχανισμός του κόμματός του είναι ιδιαίτερα δραστήριος στις ΕΔ μόνο σ΄ ότι έχει να κάνει με τις μεταθέσεις, τις τοποθετήσεις και τις κρίσεις κι αυτό λειτουργεί ως “πολλαπλασιαστής” οργής προς τα νεότερα ειδικά στελέχη. Τα οποία ζουν την καθημερινότητα των ΕΔ και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Θέλουμε να εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε ότι ο κ.Μητσοτάκης και το επιτελείο του δεν έχουν ακόμη προλάβει να ασχοληθούν σοβαρά με την Εθνική Άμυνα. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται περί συνειδητής επιλογής. Ο χρόνος -που δεν μπορεί να είναι απεριόριστος- θα δείξει.

Πάντως είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι εδώ και ενάμιση χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω Καμμένου και ΑΝΕΛ εμφανίζεται πιο “δραστήριος” από την ΝΔ, η οποία παραδοσιακά είχε ισχυρά ερείσματα στο στράτευμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης