Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
24/05/2017 | 21:24
Militaire News

“Κούφιες” απειλές περί προσφυγής στο ευρωπαϊκό δικαστήριο από συνδικαλιστές των ΣΑ!

“Κούφιες” απειλές προς την κυβέρνηση, φρούδες ελπίδες προς τους συναδέλφους τους και επικίνδυνες κινήσεις για θέματα πολύ σοβαρά από κάποιους συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας που προσπαθούν να παρασύρουν και κάποιους στρατιωτικούς στην παγίδα!

Τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να διακινούν την πληροφορία πως θα προσφύγουν στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για την μη υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Ελπίζουμε ότι απλά είναι μια κίνηση τακτικής και εντυπωσιασμού,γιατί είναι μάλλον απίθανο να μην γνωρίζουν ότι ακόμη κι αν δικαιωθούν-που είναι πιθανό- η απόφαση δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Γιατί αν συμβεί αυτό η χώρα θα αναγκαστεί να αναγνωρίσει και αποφάσεις που δεν είναι διόλου ευχάριστες για τα εθνικά συμφέροντα!

Αν δεν το γνωρίζουν ας απευθυνθούν στον δικηγόρο Θανάση Πλεύρη,πολιτευτή της ΝΔ, που εκπροσωπεί κάποιους στρατιωτικούς και γνωρίζει πάρα πολύ καλά και τα εθνικά θέματα για να τους εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Και κυρίως ότι αυτό που διαδίδουν ως…απειλή δεν έχει καμία βάση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης