Υποστηριξε το militaire
Θητεία
09/06/2017 | 19:49
Militaire News

ΚΚΕ και ΚΝΕ έξω από Κέντρα Νεοσυλλέκτων

ΚΚΕ και ΚΝΕ έξω από Κέντρα Νεοσυλλέκτων

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έκαναν “επιχείρηση ενημέρωσης” έξω από Κέντρα Νεοσυλλέκτων και σε κάποιες περιπτώσεις, υπήρξε ένταση.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ:

Σήμερα, έξω από στρατόπεδα σ’ όλη την Ελλάδα, νέοι της ΚΝΕ και γονείς πραγματοποίησαν εξόρμηση μοιράζοντας ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους, με τίτλο «Καλή θητεία με ψηλά το κεφάλι».

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, έγινε προσπάθεια απ’ την Αστυνομία να παρεμποδιστεί αυτή η εξόρμηση, ενώ η Διοίκηση του Στρατοπέδου προχώρησε στην άκρως απαράδεκτη και προκλητική κίνηση να παρατάξει στρατιώτες, με σκοπό να κρατήσει σε απόσταση όσους μοίραζαν την ανακοίνωση.

Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο αυτό γεγονός, για το οποίο υπήρξε άμεση διαμαρτυρία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, προς τον Αναπλ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα και Αναπλ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα, μετά από την οποία αποχώρησαν οι στρατιώτες και η αστυνομία.

Η κυβέρνηση έχει βαρύτατες ευθύνες για όλα τα παραπάνω. Ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας η παρεμπόδιση φαντάρων να ενημερώνονται και μάλιστα έξω από τα στρατόπεδα. Οι φαντάροι περνώντας την πύλη δε χάνουν τα δικαιώματά τους. Έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να διαβάζουν εφημερίδες και μέσα στα στρατόπεδα και έξω κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης