Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΝ ΣΤΡΑΤΟΣ
22/11/2015 | 22:28 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

ΚΑΨΟΝΙΑ σε Ναυτικών Δοκίμων και Σχολή Ευελπίδων προκαλούν παραιτήσεις πρωτοετών!

ΚΑΨΟΝΙΑ σε Ναυτικών Δοκίμων και Σχολή Ευελπίδων προκαλούν παραιτήσεις πρωτοετών!

Καψόνια άνευ προηγουμένου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και στην Σχολή Ευελπίδων. Ένας Ναυτικός Δόκιμος παραιτήθηκε κι ένας Εύελπις νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝ! Είχε προηγηθεί η περίπτωση της ΣΤΥΑ, όπου επίσης νεαρός πρωτοετής υπέβαλλε παραίτηση. Φαίνεται ότι η “χρυασυγίτικη λογική” έχει “ποτίσει” τις Στρατιωτικές Σχολές κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Τι έχει συμβεί:

•Στην Ναυτικών Δοκίμων τριτοετείς έκαναν καψόνι εκτός ορίων σε πρωτοετείς. Ένας απ΄ αυτούς υπέβαλλε παραίτηση. Και για κακή τύχη των ψευτοπαλικαράδων, ο πατέρας του νεαρού πρωτοετή είναι αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων! Που ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει καψόνι! Γι΄ αυτό και πήγε στο ΓΕΝ για να διαμαρτυρηθεί έντονα και δικαιολογημένα. Ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκη ΟΥΚας ο ίδιος διέταξε ΕΔΕ.

•Στην Σχολή Ευελπίδων έγιναν επίσης άγρια καψόνια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων από την περασμένη Πέμπτη πρωτοετής Εύελπις νοσηλεύεται στο 401.

“Την πρώτη φορά (1/10), ο σπουδαστής της Σχολής Ευελπίδων λιποθύμησε όταν οι επιβλέποντες 4ετεις σπουδαστές τον διέταξαν να τρέξει από θάλαμο σε θάλαμο, φορώντας κράνος και έχοντας το κεφάλι όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, σύριζα στο έδαφος. Είχε προηγηθεί το καψόνι με την ονομασία «σκουλήκι», όπου και πάλι τρεις 4ετείς  τον υποχρέωσαν να σέρνεται αφού είχε μπει μέσα στον υπνόσακο…
…Όπως επεσήμανε το νοσηλευτικό προσωπικό του 401 Σ.Ν. στους γονείς του παλικαριού, το παιδί τους ήταν χλωμό, σκιασμένο, φοβισμένο, τρομοκρατημένο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωτοετής σπουδαστής ζαλίστηκε ακόμη και την ώρα που εξετάζονταν τη Δευτέρα στο 401 Σ.Ν. και κρίθηκε απαραίτητη τόσο η νοσηλεία του στην Καρδιολογική Κλινική, αλλά και η εξέταση του από ψυχολόγο.
Όλοι μιλούν για ένα υγιές και δυνατό παλικάρι, που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα μέχρι να περάσει την πύλη της Σχολής Ευελπίδων.Εκεί όμως έπεσε θύμα του ανεπίσημου προγράμματος εκπαίδευσης”.

Όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Και ίσως θα έπρεπε επιτέλους να γίνει σοβαρή μελέτη και έρευνα για την όποια σύνδεση έχει κατορθώσει η “χρυσαυγίτικη προπαγάνδα” και οι πρακτικές της να επηρεάσουν τις Στρατιωτικές Σχολές . Όχι σαν την έρευνα εξπρές που έγινε επί Κωσταράκου βέβαια και τα βρήκε όλα …τέλεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης