Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική ΥΠΕΘΑ
17/03/2016 | 06:57 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Καμμένος εναντίον Μουζάλα! Ποιος “δεν θα κάνει παρέλαση” και ποιοι είναι οι “κυανόκρανοι”;

Καμμένος εναντίον Μουζάλα! Ποιος

Δύο “κυανόκρανοι”, ένας από κάθε κόμμα της συγκυβέρνησης ανέλαβαν αργά το βράδυ τις “διαπραγματεύσεις” με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο,προκειμένουν να εκτονωθεί η πιο σοβαρή μέχρι τώρα ενδοκυβερνητική κρίση. Η κρίση Μουζάλας!

Αποτέλεσμα μέχρι στιγμής; Ανακωχή μέχρι τις 23 Μαρτίου οπότε και θα κριθεί ποιος από τους δύο υπουργούς  θα κάνει….παρέλαση! Χωρίς να αποκλείεται να μείνουν και οι δύο!

Πως επιτεύχθηκε η “ανακωχή”,λίγο μετά από τις εντολές Καμμένου στους συνεργάτες του να   μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα   από το γραφείο του και τα    τηλεφωνήματά του   στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων;

Νίκος Παππάς και Τέρενς Κουϊκ πήγαν αργά το βράδυ στην οικία Καμμένου και χρειάστηκαν αρκετές ώρες συζήτησης προκειμένου να δοθεί…παράταση στην κρίση αλλά με στόχο την εκτόνωση. Συμφωνήθηκε ο Καμμένος να κάνει κανονικά το ταξίδι του στις ΗΠΑ και επιστρέφοντας στις 23 Μαρτίου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του Μουζάλα.

Προφανώς από το Μαξίμου “ποντάρουν” στον χρόνο που όλα τα …απαλύνει. Μπορεί να λειτουργήσει αυτό το σχέδιο μ ΄ όσα έχουν ειπωθεί και γίνει από χθες; Όλα γίνονται στην Ελλάδα ως γνωστόν,αλλά καλό είναι να μην ποντάρουμε για το ποιο θα είναι το τέλος αυτής της υπόθεσης. Το πιο δύσκολο …αποτέλεσμα στην αναμέτρηση είναι η ισοπαλία…

Ποιο ήταν το κλίμα πριν την αποστολή των …κυανόκρανων στην οικία Καμμένου; Δείτε στο βίντεο.

Όσα συγγνώμη κι αν ζητήσει ο ,επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά σοβαρός και αποτελεσματικός, Γ.Μουζάλας η ζημιά που έγινε δύσκολα διορθωνεται. Και δεν είναι μόνο η ζημιά στο εξωτερικό,αλλά και στο εσωτερικό! Η δεύτερη είναι πολύ μεγαλύτερη και γι΄ αυτό θα επανέλθουμε με ειδικό άρθρο περί των …διαμορφωτών κοινής γνώμης και των παράλογων επιχειρημάτων τους.

Militaire.gr

                                                                                         

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης