Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική Πρώτη Γραμμή
02/04/2017 | 06:40 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Καλύτερα με τον Τράμπ παρά με τον Σόρος”! Ο Καμμένος εξηγεί γιατί

“Καλύτερα με τον Τράμπ παρά με τον Σόρος”! Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο Crash εξηγεί ,γιατί από τη πρώτη σχεδόν στιγμή που ο Τράμπ διεκδίκησε την προεδρά των ΗΠΑ,τάχθηκε υπέρ του.

Σε ερώτηση του Crash αν γνωρίζει ο πρόεδρος Τράμπ ότι είναι υποστηρικτής του,απαντά:

“Το ξέρει.Δεν έκρυψα από τη πρώτη στιγμή όταν βρέθηκα με συνεργάτες του ,ότι προσωπικά στήριξα την υποψηφιότητά του,έναντι της κυρίας Κλίντον,διότι θεώρησα ότι οι θέσεις του,ιδιαίτερα για το θέμα της Μεσογείου και για τον νότιο τομέα του ΝΑΤΟ,ήταν προς όφελος της Ελλάδος.Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συμπεριέλαβε στο επιτελείο του Ελληνο-αμερικανούς,οι οποίοι κι αυτοί από τη μεριά τη δική τους έχουν βοηθήσει στην αλλαγή της εικόνας της χώρας μας και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν,στο πλαίσιο βέβαια των δικών τους δυνατοτήτων και χωρίς να ξεχνούν την ιδιότητά τους ως Αμερικανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής την πατρίδα μας”.

Σ΄ άλλο σημείο της συνέντευξής του στο Crash, ο ΥΕΘΑ λέει πως “προτιμώ να είμαι εκπρόσωπος του Τράμπ ,παρά να είμαι εκπρόσωπος του Ερντογάν ή εκπρόσωπος του ιδρύματος Σόρος, ή εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Σημίτη, που έλεγαν ότι τις σημαίες ,πρέπει να τις παίρνει ο αέρας”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης