Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
31/01/2016 | 15:20 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Και ο Λεβέντης “χάρισε” τους νεκρούς των Ιμίων στη Χρυσή Αυγή! Δήλωση γκάφα

Και ο Λεβέντης

“Μα ο Καμμένος είναι ακροδεξιός,τι δουλειά έχει τώρα ο Καμμένος ,οι υπουργοί του Καμμένου έχουν νοοτροπία Λεβέντη; Η νοοτροπία Λεβέντη είναι νοοτροπία κάθαρσης,είναι νοοτροπία νοικοκυρέματος.Ο Καμμένος ,ο άνθρωπος,πάει και ρίχνει στεφάνια στα Ίμια.”!

Τάδε έφη Βασίλης Λεβέντης. Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Κοινοβουλευτικού πολιτικού κόμματος.

Προφανώς ο κ.Λεβέντης δεν κατάλαβε τι είπε. Στην προσπάθεια του να αντιπαρατεθεί με τον Καμμένο “χάρισε” κι αυτός τους τρεις νεκρούς των Ιμίων στην Χρυσή Αυγή! Όπως έχει γίνει και με άλλους νεκρούς που αν γνώριζαν ποιοι τους “τιμούν” θα είχαν σηκωθεί από τους τάφους τους!

Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης κατόρθωσε -περί κατορθώματος πρόκειται- να αφήσει την ακροδεξιά να θεωρεί ότι έχει…μονοπώλιο στις “εθνικές τιμές” . Η ακροδεξιά που ιστορικά ήταν πάντα απούσα σε όλες τις μεγάλες μάχες.

Χωρίς αμφιβολία πρώτη στις ευθύνες γι΄ αυτό είναι η Αριστερά,που δεν λέει ακόμη να το καταλάβει.

Αυτό όμως δεν απαλάσσει τον κ.Λεβέντη από την “παρόλα” που είπε…

Δεν είμαστε από τους λάτρεις των καταθέσεων στεφάνων. Οι ήρωες κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να τιμούνται στην πράξη . Και η καλύτερη τιμή θα ήταν η δικαίωση της θυσίας τους. Να πήγαινε η χώρα μπροστά και όχι πίσω όπως πήγε.

Όσο για τα περί κάθαρσης που είπε ο κ.Λεβέντης ποιος μπορεί να διαφωνήσει. Αλλά κάθαρση με την Γερμανία δεν γίνεται κύριε πρόεδρε…

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης