Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΣΤΡΑΤΟΣ
04/12/2017 | 06:25 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Καθηγητές σε απόγνωση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Καθηγητές σε απόγνωση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Καθηγητές σε απόγνωση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων! Ένας απ΄ αυτούς περιγράφει στο Militaire.gr  το θέμα που έχει προκύψει με την μισθοδοσία τών καθηγητών και των δύο βαθμίδων που έχει η ΣΣΕ (ΔΕΠ και ΕΙΔΙΠ).

“Οι καθηγητές είχαμε προ δύο ετών υποστεί μια μείωση του μισθού μας (δυστυχώς δεν ανιχνεύτηκε απο εμάς η διαδικασία) και έρχεται  η ψήφιση του ν.4472,  το καλοκαίρι με αναδρομική ισχύ απο 1-1-2017. Χωρίς να έχουμε κάποια ειδοποίηση για το πόσο θα είναι εντέλει οι αποδοχές μας,χωρίς να ενημερωθούμε για την έναρξη των κρατήσεων και το κυριότερο (ανάλγητα και απάνθρωπα)το υπουργείο Οικονομικών,προφασιζόμενο μνημόνια κ.λ.π επιλέγει να ξεκινήσει να εισπράτει το μήνα Δεκέμβριο, όπου ειναι όλες οι υποχρεώσεις μιας οικογένειας προς το κράτος καθώς πλησιάζουν και οι γιορτές, απο 400 έως 600 ευρώ απο κάθε καθηγητή.

Ενδεικτικά για εμένα : Είχα μισθό 1150 και θα έχω στο χέρι μου 810 ευρώ.

Λάβετε δε υπόψιν σας οτι  η εργασία μας  έχει τεράστιες απαιτήσεις δεδομένου του ότι εκπαιδεύουμε υποψήφιους αξιωματικούς και αυτό απο μόνο του προσδίδει ιδιάζουσα βαρύτητα στα καθήκοντα μας”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης