Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
19/08/2016 | 10:25
Militaire News

Καζάνι που βράζει η ΝΔ και διορία βουλευτών μέχρι τη ΔΕΘ

Καζάνι που βράζει η ΝΔ και διορία βουλευτών μέχρι τη ΔΕΘ

Με καζάνι που βράζει μοιάζει το εσωτερικό της κεντροδεξιάς παράταξης καθώς αρκετά προβεβλημένα στελέχη εμφανίζονται δυσαρεστημένα τόσο από την αντιπολιτευτική στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και για τον αποκλεισμό τους από την πολύ στενή ομάδα που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος και λαμβάνει τις αποφάσεις.

Απογοήτευση επικρατεί και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να συναντηθεί με τους βουλευτές του κόμματος και ήδη ο γραμματέας της Κ.Ο Κώστας Τσιάρας έχει γίνει δέκτης αρκετών παραπόνων.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Μάκης Βορίδης αλλά και όσοι πρόσκεινται στο Καραμανλικό μπλοκ όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Βλάχος και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για τις επιλογές του προέδρου της ΝΔ αλλά και για τα ελάχιστα οφέλη που παίρνει η αξιωματική αντιπολίτευση από την καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι που αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις.

Συνάντηση Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα

Στα παραπάνω ονόματα θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και αυτό του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος κατέχει μια σημαντική δύναμη στην βάση του κόμματος και κυρίως στην Β. Ελλάδα. Ειδικά για τον κ. Τζιτζικώστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσπαθήσει σήμερα στις 16:00 σε συνάντηση, που θα εχουν στα νέα γραφεία του κόμματος, να αμβλύνει τις αντιθέσεις που υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης