Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ιπτάμενο υπερκατάσκοπο έστειλε η Ρωσία στη Συρία

Ιπτάμενο υπερκατάσκοπο έστειλε η Ρωσία στη Συρία

Οι Ρώσοι έστειλαν στη Συρία το  αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης  Tupolev Tu-214R. Πρόκειται για ότι πιο σύγχρονο διαθέτουν σε τέτοιου είδους αποστολές και προφανώς η μεταστάθμευσή του στη Συρία αυτή τη περίοδο δεν είναι τυχαία.

Το Tupolev Tu-214R διαθέτει σύγχεονο  περιμετρικό ραντάρ και ηλεκτρο-οπτικούς αισθητήρες που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν εικόνα από αέρος που να προσομοιάζει σχεδόν με την ποιότητα φωτογραφίας και μάλιστα σε σημαντική έκταση κάθε φορά. Η δυνατότητα αυτή βοηθά στον εντοπισμό συγκεντρώσεων των δυνάμεων και των μέσων του αντιπάλου, ακόμα κι αν βρίσκονται στο έδαφος σε απόκρυψη.

Το αεροσκάφος έχει εξαιρετικές δυνατότητες   στον τομέα της συλλογής πληροφοριών  και στον τομέα της υποκλοπής σημάτων κάθε  επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τον  Aviationist, στις 15 Φεβρουαρίου αεροσκάφος Tu-214R καταγεγραμμένο ως RA-64514, με σειριακό αριθμό 42305014, το δεύτερο αεροσκάφος του τύπου που κατασκευάστηκε για το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, πέταξε από το Καζάν της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Λατάκια της Συρίας…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης