Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
25/08/2017 | 01:06
Militaire News

Θρίαμβος ΑΕΚ,ναυάγιο ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Θρίαμβος ΑΕΚ,ναυάγιο ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-0 επί της Μπριζ στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Tα τέρματα της Ένωσης πέτυχαν οι Χριστοδουλόπουλος (πεν. 27΄) και Σιμόες (39΄, 89΄).

Πάλεψε ο Παναθηναϊκός στο «Σαν Μαμές», αλλά ηττήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο κι αποκλείστηκε στα play off του Europa League. Οι Βάσκοι μετά το 3-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» επικράτησαν και στο «σπίτι» τους με 1-0, χάρις στο γκολ του Μουνιαϊν στο 22΄ και το μεσημέρι της Παρασκευής θα βρεθούν στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.

Μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές βραδιές στην Ιστορία του βίωσε ο ΠΑΟΚ στην «Jamtkraft Arena», όπου γνώρισε αποκλεισμό-σοκ στα play off του Europa League από την «πρωτάρα», Έστερσουντ. Το 3-1 της Τούμπας δεν αρκούσε στους Θεσσαλονικείς, που μέσα σε 7 λεπτά στην επανάληψη (71΄-77΄) δέχτηκαν δύο τέρματα από τον ίδιο παίκτη (Γκόντος) και με το 2-0 η σουηδική ομάδα θα βρεθεί αύριο στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης.

Στους αγώνες ρεβάνς των play off του Europa League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων):

ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)-Πλζεν (Τσεχία)                0-0    (1-3)     

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Μαρίτιμο (Πο

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης