Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΘΡΑΚΗ
12/10/2016 | 00:27
Militaire News

Θράσος στη Θράκη!Ο ψευδομουφτής κατέθεσε μήνυση κατά στελέχους των ΑΝΕΛ

Θράσος στη Θράκη!Ο ψευδομουφτής κατέθεσε μήνυση κατά στελέχους των ΑΝΕΛ

Στη Θράκη κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους.Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Μετέ και ο ιμάμης του κατέθεσαν μήνυση εναντίον της Χρύσας Ούτση,η οποία είναι τομεάρχης των ΑΝΕΛ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για όσα κατήγγειλε σχετικά με τα γεγονότα στην κηδεία στρατιώτη στην Γλαύκη! Μεταξύ των μαρτύρων που έχουν προτείνει είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ!

Όλα αυτά μετά από την δίωξη σε βάρος τους από την Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης για αντιποίηση αρχής και διατάραξη ειρήνης  εξ’ αιτίας των γεγονότων της Γλαύκης.

Η κα.Ούτση αντιμετώπισε με ψυχραιμία και χιούμορ την μήνυση γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«Τώρα που ήρθε το σ/κ και χαλαρώσαμε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ψευτομουφτη Ξάνθης και υπάλληλο της Άγκυρας Αχμέτ Μετε καθώς και τον ιμάμη του Ερκαν Αζιζογλου για την μήνυση αντιπερισπασμού που μου κάνανε μετά την ποινική τους δίωξη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους μάρτυρες τους Τζεμηλ Καπζα καθώς και Χουσειν Ζεϊμπέκ! Εγώ στην θέση τους επειδή έχω χιούμορ θα έκανα μήνυση και τον εαυτό μου και την παρέα μου γι’ αυτά που έγραφαν δημόσια και οδήγησαν στις κατηγορίες… Το μόνο σίγουρο είναι συμπατριώτες μου ότι εμένα προσωπικά οι επιλογές μου με έκαναν να μην με κρατάει τίποτα ούτε να με φοβίζει τίποτα όταν καλούμαι να υπερασπιστώ τους νόμους της πατρίδας μου αλλά και όλους αυτούς που αποκαλείτε “προδότες ” γιατί δεν γονατίζουν σε σας!!»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης