Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
13/08/2016 | 06:01 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Θα “κυνηγήσει” η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση τους στρατιωτικούς της ΠΟΕΣ κύριε Δαβάκη;

Θα

Το ΠΑΣΕΔ στο οποίο συμμετέχει ενεργά ο ΣΕΕΝΣΑ υπό τον κύριο Ηλία Κολύρη, μας έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις επειδή όπως υποστηρίζουν, χρησιμοποιήσαμε…ευαίσθητες για την ασφάλεια της χώρας πληροφορίες σε δημοσίευμά μας. Για όσους θέλουν να δουν την …κατηγορία ΕΔΩ η ανακοινωση του ΠΑΣΕΔ που ζητά από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο να μας συνετίσει.

Πριν μερικές μέρες ο οικονομικός σύμβουλος του ΠΑΣΕΔ Ηλίας Νατσιούλας μ΄ ένα μήνυμά του στο facebook είχε αφήσει άφωνους τους συναδέλφους του. Ούτε λίγο, ούτε πολύ έλεγε ότι, όσοι στρατιωτικοί εμπλέκονται με τις Ενώσεις και την ΠΟΕΣ πιθανότατα θα κινδυνεύσουν στο μέλλον, αν μια άλλη κυβέρνηση έρθει στην εξουσία και αλλάξει το νόμο περί συνδικαλισμού!

Έγραφε ότι οι εμπλεκόμενοι με τον συνδικαλισμό θα εντοπίζονται από τις καταστάσεις μισθοδοσίας.

Δεν είδαμε το ΠΑΣΕΔ και τον ΣΕΕΝΣΑ να ενοχλούνται.

Τυγχάνει να γνωρίζουμε τον Ηλία Νατσιούλα και όπως είχαμε γράψει, το μήνυμα του ήταν μάλλον μια άτυχη στιγμή. Αλλά το ευαίσθητο ΠΑΣΕΔ και ο πιο ευαίσθητος ΣΕΕΝΣΑ δεν ενοχλήθηκαν;

Να κλείσουμε μ΄ ένα ερώτημα προς τον υπεύθυνο Αμυνας της ΝΔ Θανάση Δαβάκη. Του κόμματος που  διεκδικεί την εξουσία. Δεν θέλουμε να μάθουμε ποια είναι τα σχέδια της ΝΔ για το νόμο περί Ενώσεων και ΠΟΕΣ. Πρέπει όμως να πει δημόσια ο κ.Δαβάκης αν προτίθεται η ΝΔ να “κυνηγήσει” όσους εμπλέκονται με την ΠΟΕΣ. Η οποία βεβαίως είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ νόμιμη να υπενθυμίσουμε.

Καλό θα είναι ο κ.Δαβάκης να ξεκαθαρίσει το θέμα για να κόψει την φόρα σ΄ όσους πιθανόν να έχουν τέτοια σχέδια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης