Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Η Τουρκία έτοιμη για πόλεμο! Που έχει αναπτύξει 11.000 στρατιώτες

Η Τουρκία έτοιμη για πόλεμο! Που έχει αναπτύξει 11.000 στρατιώτες

Ερντογάν-Νταβούτογλου θριάμβευσαν στις εκλογές κάνοντας στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων. Κι αφού πήραν και με το παραπάνω το αποτέλεσμα που ήθελαν είναι έτοιμοι να προσφέρουν κι άλλες πολεμικές επιχειρήσεις .

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Άγκυρα προετοιμάζεται για πόλεμο.

Το κανάλι TRT και η εφημερίδα MILLIYET,υποστηρίουν ότι  οι τουρκικές ΕΔ προετοιμάζονται για διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων στη Β. Συρία και στο Β. Ιράκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν:

Στα σύνορα με τη Συρία, έχουν αναπτύξει 11.000 στρατιώτες οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις κατά του ISIS, στη Β. Συρία και συγκεκριμένα στη δημιουργία Ζώνης Ασφαλείας (Free ISIS Zone) από την ISIS στην περιοχή Τζαράμπλους και Αζέζ, δυτικά του Ευφράτη ποταμού. Η παραπάνω δυνάμεις έχουν ετοιμότητα άμεσης εισόδου στη Συρία και ανάληψης δράσης. Τις επιχειρήσεις θα υποστηρίξει αεροπορική δύναμη 60 περίπου Α/Φ του διεθνή συνασπισμού και εξοπλισμένα UAV που θα εγκατασταθούν στην ΑΒ του Incirlik, καθώς και αεροπορικά μέσα της ΤΠΑ.

Μετά τις επιχειρήσεις που διεξήχθησαν πρόσφατα και συνεχίζουν να διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή Yüksekova του Hakkari κατά του PKK, οι τουρκικές ΕΔ φέρεται να ετοιμάζονται για ανάληψη ευρείας κλίμακας επιχείρηση και στο Β. Ιράκ. Ήδη έχουν προβεί σε εκκαθάριση δρομολογίων από νάρκες και εκρηκτικούς μηχανισμούς, ενώ οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν θεωρούνται ιδανικές, καθώς φέρεται να προκαλούν δυσλειτουργία στη χρήση εκρηκτικών μηχανισμών και οι παγιδεύσεις είναι λιγότερο επικίνδυνες. Οι Ειδικές Δυνάμεις που θα λάβουν μέρος στην επιχείρηση και βρίσκονται στην περιοχή, φέρεται να έχουν λάβει εντολή να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για την πιθανή χερσαία επιχείρηση που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης