Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πολιτική
28/11/2015 | 23:03 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Η τελευταία σύσκεψη αρχηγών! Αν συνεχίσουν έτσι δεν θα υπάρχει χώρα πολύ σύντομα

Η τελευταία σύσκεψη αρχηγών! Αν συνεχίσουν έτσι δεν θα υπάρχει χώρα πολύ σύντομα

Οι συναντήσεις,συσκέψεις πολιτικών αρχηγών  ή όπως θέλετε να τις ονομάσουμε σ΄ όλες τις χώρες του κόσμου γίνονται προφανώς σε δύσκολες στιγμές και με την λογική όλων να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Στην Ελλάδα γίνονται για τελείως άλλους λόγους . Με κυρίαρχο να…ψηλώσουν λιγο οι πρόεδροι των κομμάτων ,να πάρουν …πόντους και να επιβληθούν στον μικρόκοσμο των κομμάτων τους και της εκλογικής τους πελατείας. Ποιος ασχολείται με τη χώρα που βουλιάζει;

Η αποψινή σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ήταν μια ακόμη φαρσοκωμωδία!

Ο Τσίπρας αναζητούσε σωσίβιο για τι ασφαλιστικό. Δεν του το έδωσαν και ..αγρίεψε:

“Αυτοί που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ηθική και οικονομική εξόντωση του λαού, απέδειξαν ότι δεν διαθέτουν ούτε αίσθημα ευθύνης ούτε σοβαρότητα… Η Νέα Δημοκρατία σήμερα αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων”, τόνισε.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ; Γιατί με εκπρόσωπο τον Πλακιωτάκη πήγε η ΝΔ που δεν στάθηκε ικανή ούτε πρόεδρο να εκλέξει!

‘Ηρθαμε για να ακούσουμε”,είπε ο Γιάννης Πλακιωτάκης λες κι έβγαινε από συναυλία! Έχει δίκιο ο Τσίπρας που λέει ότι η ΝΔ είναι κατώτερη των περιστάσεων.

Η Φώφη Γεννηματά είπε ότι ο Τσίπρας γνωρίζει τις κόκκινες γραμμές του ΠΑΣΟΚ! Δεν γνωρίζαμε ότι είχε κόκκινες γραμμές το ΠΑΣΟΚ. Τουλάχιστον στα χρόνια της κρίσης με Γιώργο Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλο δεν θυμόμαστε να υπηρξε ποτέ…κόκκινη γραμμή για οτιδήποτε!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης άκουσε αυτό που ήθελε. Ότι θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος. Μήπως και γλιτώσει το Ποτάμι…

Ο προεδρος της Ένωσης Κεντρώων ήταν ο μόνος που έκανε έστω μια πρόταση. Να γίνει οικουμενική κυβέρνηση.

Τέλος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απλά έκανε αναπαραγωγή των διαφωνιών και της συμφωνίας για το προσφυγικό.

Παράσταση για τις κάμερες,τα τηλεοπτιά κανάλια και τις εσωκομματικές φατρίες. Αυτό ήταν η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Κάποιος όμως πρέπει να τους πει ότι αν συνεχίσουν έτσι δεν θα χρειαστεί να ξανασυναντηθούν.  Δεν θα υπάρχει αντικείμενο προς συζήτηση . Δεν θα υπάρχει χώρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης