Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
30/06/2017 | 20:59
Militaire News

Η “σιωπηλή” Μελάνια διχάζει τους…μόδιστρους!

Η

Ο Τζέρεμι Σκοτ έχει ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, από την Ριάνα και την Μπιγιονσέ έως την Κέιτ Πέρι και τη Lady Gaga, αλλά είναι περισσότερο επιφυλακτικός στην προοπτική να σχεδιάσει ρούχα για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Στη βιομηχανία της μόδας δημιουργήθηκε αντιπαράθεση, όσον αφορά τη σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόλαντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ. Κάποιοι σχεδιαστές (Μαρκ Τζέικομπς, Τομ Φορντ και Sophie Theallet) αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί της ως στάση διαμαρτυρίας εναντίον του συζύγου της, αλλά άλλοι (Dolce & Gabbana και Ραλφ Λόρεν) ήταν πιο διαλλακτικοί.

Για τον δημιουργό του οίκου Moschino και ιδρυτή του ομώνυμου brand, Τζέρεμι Σκοτ είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα. Αρνείται να κρίνει κάποια που δεν έχει αποσαφηνίσει δημόσια την πολιτική της θέση.

«Είναι μια ασυνήθιστα σιωπηλή φιγούρα» είπε ο Σκοτ σε συνέντευξή του στη βρετανική έκδοση του Harpers Bazaar. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνομαι ότι σχεδιάζω ρούχα που είναι κατάλληλα για εκείνη, είναι δύσκολο να μάθεις ποια είναι η τοποθέτησή της. Είναι σύμμαχος των ομοφυλόφιλων; Δεν ξέρω. Πρέπει να σηκωθεί και να πει κάτι, επειδή, όχι από επιλογή, θα καταλήξει να ευθυγραμμιστεί με τον ίδιο (Τραμπ)», επισήμανε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης