Υποστηριξε το militaire
Militaire News

“Η Ρωσία υπεύθυνη για 400 χιλιάδες θανάτους στη Συρία”! Ο Ερντογάν συνεχίζει να προκαλεί Πούτιν

Ο Ερντογάν συνεχίζει τις επιθέσεις κατά της Ρωσίας προκαλώντας σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Τώρα μέτρησε τους νεκρούς στης Συρία,τους έβγαλε 400 χιλιάδες και τους “χρέωσε” στη Ρωσία.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Σενεγαλέζο ομόλογό του, κατηγόρησε τη Ρωσία ότι επιχειρεί να φτιάξει ένα “μίνι κράτος” στη Συρία για λογαριασμό του συμμάχου της, του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

“Η Ρωσία πρέπει να λογοδοτήσει για τους ανθρώπους που έχει σκοτώσει εντός των συνόρων της Συρίας. Σε συνεργασία με το καθεστώς, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν σκοτώσει έφτασε τις 400.000”, συνέχισε, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Dogan.

Οι δηλώσεις αυτές  θα προκαλέσουν περαιτέρω ένταση στις σχέσεις της Άγκυρας με τη ΜόσχαΗ Ρωσία κατηγόρησε πρόσφατα την Τουρκία ότι σχεδιάζει μια στρατιωτική επέμβαση στη βόρεια Συρία. Η Άγκυρα ωστόσο διαψεύδει αυτόν τον ισχυρισμό που τον θεωρεί “προπαγάνδα” με στόχο την απόκρυψη των “εγκλημάτων” της Μόσχας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης