Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άποψη
06/06/2017 | 06:42 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“Η Πόλη Εάλω” από τους “7 τύπους του τουρκικού λούμπεν”! Άρθρο ράπισμα από Τούρκο!

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Η πανέμορφη Κωνσταντινούπολη, η κοιτίδα του Ελληνισμού, η κοσμοπολίτισσα, η πρωτεύουσα δυο αυτοκρατοριών ,έσβησε, κατακλύστηκε από ορδές λούμπεν.
Το κατάντημα της το περιγράφει με γλαφυρό τρόπο ο Mesut Erdemir στην τακτική του στήλη στην Ιστοσελίδα  Acep platform.  Στο άρθρο του που έχει τίτλο “Επτά τύποι ανθρώπων στην Πόλη”, γράφει:
“Ο ποιητής λέει ότι οι άνθρωποι μοιάζουν με τον τόπο που ζουν. Τι συμβαίνει όμως , όταν η πόλη μοιάζει με τους ανθρώπους που ζουν σε αυτήν; Ας δούμε τους επτά τύπους ανθρώπων που ζουν στην Πόλη
Πρώτος τύπος: Αυτοί που ζει σε μια μητρόπολη και δεν ξέρουν  ότι η αφόδευση στις δημόσιες τουαλέτες γίνεται με πληρωμή. Τολμούν μάλιστα, να αναρωτιούνται  ¨θα δίνουμε χρήματα και για τους απόπατους;¨  Αυτό δεν είναι απόδειξη ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν  αστική συνείδηση;
Δεύτερος τύπος: Αυτοί  που κρατούν το όργανο του στον ουρητήρα σαν να κινδυνεύει να τους πέσει στο πάτωμα…
Τρίτος τύπος: Αυτοί  που δεν αναζητούν κρυφά, απόμερα μέρη για να φιλήσουν  την αγαπημένη τους. Ορισμένοι νέοι στην ηλικία αλλά με ρυτιδιασμένη ψυχοσύνθεση, αποδέχονται ότι δεν πρόκειται να γίνουν άνθρωποι και χάνουν τα όρια ανάμεσα στη σύνεση και   ευγένεια.
Τέταρτος τύπος: Ορισμένοι ηλικιωμένοι ψυχασθενείς , οι οποίοι βασιζόμενοι στο προχωρημένο της ηλικίας τους δεν συμπεριφέρονται δίκαια.
Πέμπτος τύπος:  Ορισμένοι οδηγοί αστικών λεωφορείων που δεν ανάβουν το  καλοριφέρ τον χειμώνα με την ελπίδα ότι η περικοπή που κάνουν θα τους δοθεί ως αύξηση στο μισθό τους.
Έκτος τύπος: Αυτοί που ορμούν στο Μετρό ποδοπατώντας τους άλλους κατά τέτοιο τρόπο ώστε να κινδυνεύουν να ακρωτηριαστούν.
Έβδομος τύπος: Στις αποβάθρες των πλοίων  υπάρχουν εργάτες που κρατούν τη σκάλα επιβίβασης-αποβίβασης . Φορούν συνήθως μαύρα γυαλιά.  Αξεπέραστο το υπεροπτικό ύφος τους. Κάποιος πρέπει να τους πει ότι τόσο λούμπεν βλάπτει τον εγκέφαλο.
Η Πόλη είναι Επτάλοφη.  Εάν υποθέσουμε ότι αντιστοιχούν επτά άνθρωποι σε κάθε κορυφή, ασφαλώς θα αντικρίσετε τους τύπους που περιγράφω.
Δεν ξέρω σε ποιόν τύπο ανήκετε. Θα ήθελα να πω  ότι  δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν εσείς δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία”.
Τι κρίμα αλήθεια….. Έδιωξαν όλους τους πολιτισμένους ανθρώπους και έφεραν αγροίκους.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης