Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Θητεία
23/11/2016 | 12:06 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η οικογένεια των στρατιωτικών και οι …αυτόκλητοι προστάτες της!

Η οικογένεια των στρατιωτικών και οι ...αυτόκλητοι προστάτες της!

Η οικογένεια των στρατιωτικών στην οποία αναφέρονται τα νέα παιδιά που μίλησαν στο εκπληκτικό βίντεο του ΓΕΣ, είναι πράγματι πάρα πολύ μεγάλη. Είναι οικογένεια που δεν εκπροσωπείται από κανέναν δημοσιογράφο, ΜΜΕ, επίδοξο πολιτευτή όλων των κομμάτων -και ειδικά από τους Χρυσαυγίτες με τους οποίους κάποιοι πρόθυμοι συνεργάζονται- ούτε καν μεμονωμένα από στρατιωτικούς, εν ενεργεία και απόστρατοι.

Όσοι  εμφανίζονται ως …εκπρόσωποι της …μεγάλης στρατιωτικής οικογένειας μάλλον θα πρέπει να σοβαρευτούν, αν βέβαια τους ενδιαφέρει η αξιοπιστία τους και η άποψη που έχει διαμορφωθεί για το καλάμι που έχουν καβαλήσει. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Σημασία έχει σύντομα να καταλάβεις ότι …το καβάλησες και να το …παρκάρεις.

Οι στρατιωτικοί είναι αυτοί ακριβώς που έδειξε το βίντεο του ΓΕΣ. Άνθρωποι με πολλά και μεγάλα προβλήματα πολλές φορές ανυπέρβλητα. Όμως κάνουν τη δουλειά τους σωστά, επειδή την αγαπούν και τους αρέσει. Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμά τους κι ας κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Οι δημοσιογράφοι δεν εκπροσωπούν κανένα. Ούτε πουλάνε προστασία. Η δουλειά τους είναι να ενημερώνουν και για τα κακά αλλά και για τα καλά. Το δόγμα “δεν υπάρχουν καλές ειδήσεις” είναι μια μπαρούφα που την επινόησαν οι μέτριοι και οι μίζεροι.
Τους οποίους φαίνεται ότι το βίντεο του ΓΕΣ δεν έπεισε…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης