Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
19/07/2017 | 06:00 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η Μογκερίνι στο ΥΠΕΘΑ, η επιστροφή Κωσταράκου και τα σενάρια

Η Μογκερίνι στο ΥΠΕΘΑ, η επιστροφή Κωσταράκου και τα σενάρια

Η Φεντερίκα Μογκερίνι Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, έρχεται τη Παρασκευή στην Αθήνα και το πρόγραμμά της περιλαμβάνει και επίσκεψη στο ΥΠΕΘΑ. Λογικά θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ Μ. Κωσταράκο.

Θα΄ ναι η πρώτη φορά που επιστρέφει στο ΥΠΕΘΑ, μετά από την ολοκλήρωση της καριέρας του στο στράτευμα και την τετραετή θητεία του ως Α/ΓΕΕΘΑ. Βέβαια τα σενάρια που θέλουν κάποιους να τον εμπλέκουν με την πολιτική αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θητείας του και στην ΕΕ, ανοίγουν δρόμους και για “ολική επιστροφή” στο ΥΠΕΘΑ… Ακούγονται πολλά όπως επερχόμενη πρόταση για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και να τοποθετηθεί ως ΥΦΕΘΑ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τα σενάρια προκλήθηκαν μετά από συνάντηση που είχε ο Κ.Μητσοτάκης μαζί του σ΄ ένα από τα ταξίδια του στις Βρυξέλλες.

Ως γνωστόν τα σενάρια είναι σενάρια κι αν δεν επιβεβαιωθούν δεν έχουν καμία σημασία. Όπως λένε “όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει”. Και βέβαια δεν γνωρίζει κανείς και τις προθέσεις του άμεσα ενδιαφερόμενου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης