Υποστηριξε το militaire
ΠΝ
15/04/2017 | 06:50 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η μεγαλύτερη στρατιωτική οικογένεια! Πλωτάρχης με 10 παιδιά τα 2 ήδη στις ΕΔ!

Η μεγαλύτερη στρατιωτική οικογένεια! Πλωτάρχης με 10 παιδιά τα 2 ήδη στις ΕΔ!

Είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη στρατιωτική οικογένεια της Ελλάδας και πιθανότατα μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου! Όχι δεν αναφερόμαστε σε κάποιο “βαρύ” όνομα με στρατιωτική παράδοση. Ο λόγος για την οικογένεια ενός Πλωτάρχη του ΠΝ μας η οποία είναι η απάντηση στο πολυσυζητημένο πρόβλημα της υπογεννητικότητας!

Ο Πλωτάρχης του ΠΝ Ιωάννης Γεωργόπουλος και η σύζυγός του Ειρήνη έχουν 10 παιδιά! Γεννημένα όλα από το 1996 έως το 2014! Και απ΄ αυτά τα δύο, οι μεγαλύτερες κόρες ακολουθούν στρατιωτική καριέρα!

Η φωτογραφία και οι πληροφορίες γι΄ αυτή την οικογένεια θαύμα προέρχονται από ένα ολιγοσέλιδο έντυπο που βρήκαμε στο Μοναστήρι της Πάτμου! Τίτλος του έντυπου “Ελληνορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια”. Στο εξώφυλλο η οικογένεια Γεωργόπουλου.Δικαιωματικά!

Όπως διαβάζουμε, “ο κ.Ιωάννης Γεωργόπουλος είναι Πλωτάρχης του ΠΝ,ενώ η πρώτη κόρη του Χριστίνα,είναι δευτεροετής φοιτήτρια στη Σχολή Ευελπίδων και η δεύτερη Ειρήνη πρωτοετής στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτκού (ΣΜΥΝ). Η μητέρα της οικογένειας έχει υπερπολυτεκνικές ρίζες ,αφού η πατρική της οικογένεια ,Αναργύρου και Ειρήνης Φουστέρη ,έχει 18 παιδιά”!

Ο Πλωτάρχης και η σύζυγός του απλά βάζουν τα γυαλιά σ΄ όλους εμάς που “βαρυγκομούμε” και υποστηρίζουμε ότι τα δύο παιδιά είναι πλέον …πολυτέλεια. Η οικονομική κρίση έχει κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη,αφού ποιος μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα μπορεί αύριο να συντηρεί έστω κι ένα παιδί.

Όμως περιπτώσεις σαν κι αυτή της “στρατιωτικής οικογένειας” Γεωργόπουλου,μάλλον θα πρέπει να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε πολλά. Να θυμηθούμε ίσως ότι οι πρόγονοί μας σε συνθήκες πολύ χειρότερες από τις σημερινές έκαναν πολλά παιδιά,τα μεγάλωναν και τα σπούδαζαν με πολύ κόπο βεβαίως.Αλλά τολμούσαν να το κάνουν ίσως επειδή ήταν λιγότερο φυγόπονοι από εμάς.

Κάθε ευτυχία στην οικογένεια Γεωργόπουλου.Με 10 τέτοια πρόσωπα σαν κι αυτά της φωτογραφίας νομίζουμε ότι την έχουν εξασφαλισμένη!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης