Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πρώτη Γραμμή
27/12/2016 | 06:50 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η “μάχη της χριστουγεννιάτικης κάρτας” στις ΕΔ! Ακριβή κι αχρείαστη!

Η

Αυτές τις ημέρες στα Γενικά Επιτελεία, αλλά και σ΄όλους τους μεγάλους στρατιωτικούς σχηματισμούς βρίσκεται σ΄ εξέλιξη μια “μάχη”. Η “μάχη της Χριστουγεννιάτικης κάρτας”! Επιτελεία ασχολούνται με την αποστολή ευχετήριων καρτών πολλές από τις οποίες καταλήγουν…στα διπλανά γραφεία ή σ΄ άλλο …όροφο. Είναι παράδοση η ανταλλαγή ευχών κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Εκτός από ώρες όμως χάνεται και χρήμα που στις μέρες μας είναι πολύτιμο, ακόμη κι αν πρόκειται για χριστουγεννιάτικες κάρτες!

Την ώρα που όλοι μιλάνε για οικονομίες αιματηρές και συμμάζεμα δαπανών και με δεδομένο ότι άπαντες πλέον χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και διαθέτουν e mail, τι νόημα έχει η αποστολή ευχετήριων καρτών; Γιατί μέσα σ΄ όλα τ΄ άλλα το προσωπικό των Γενικών Επιτελείων αλλά και σχεδόν όλων των στρατιωτικών μονάδων της χώρας να έχει να ασχοληθεί και μ΄ αυτό, αναλαμβάνοντας μάλιστα και την ευθύνη κάποιον να …ξεχάσει και να υπάρξουν κι άλλου είδους …παρεξηγήσεις. Τι πιο απλό από το να έστελναν όλοι σ΄ όλους ένα “διαδικτυακό” ευχετήριο μήνυμα;

Όσοι πουν ότι “σιγά το έξοδο”, θα πρέπει ίσως να πάρουν χαρτί και μολύβι και ν΄ αρχίσουν να προσθέτουν όλα τα “σιγά τα έξοδα”. Θα διαπιστώσουν ότι το ποσό που προκύπτει είναι μάλλον αξιοσέβαστο.

Χρόνια πολλά λέγονται και χωρίς κάρτες…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης