Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Η “μάχη” για τις τηλεοπτικές άδειες σε 15 μέρες λέει ο Παππάς

Η

Μία μάχη την οποία η κυβέρνηση μάλλον αποφεύγει να δώσει προανήγγειλε ξανά ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Την μάχη που έχει να κάνει με τις τηλεοπτικές άδειες. Τώρα την μετέθεσε για το επόμενο 15νθήμερο. Και βλέπουμε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι  η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες θα αναρτηθεί στο opengov σε δημόσια διαβούλευση,

Ο υπουργός Επικρατείας υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία κωλυσιέργησε στο θέμα σύστασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) με στόχο να μην κατατεθεί ο σχετικός νόμος, αλλά τώρα, μετά από 25 χρόνια θολού ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, το σκηνικό αλλάζει. «Εμείς θέλουμε σχήματα οικονομικά βιώσιμα, γιατί εάν δεν είναι οικονομικά βιώσιμα, έχουν οικονομικές τρύπες και αυξημένες δανειοδοτήσεις, ασκώντας πιέσεις στο πολιτικό σύστημα να παρέμβει στις τράπεζες», πρόσθεσε ο Ν. Παππάς, και με αφορμή την κατάσταση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA επισήμανε ότι «εκεί βρίσκεται η ρίζα και η απαρχή της αλληλεξάρτησης μεταξύ πολιτικού συστήματος, τραπεζικού συστήματος και τηλεοπτικών μέσων».

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης