Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Η Ελλάδα πλήρωσε 25,1 εκατομμύρια ευρώ στην Τουρκία για να μας στέλνει πρόσφυγες!!!

Η Ελλάδα πλήρωσε 25,1 εκατομμύρια ευρώ στην Τουρκία για να μας στέλνει πρόσφυγες!!!

Έχει όριο η κοροϊδία των Ευρωπαίων με τα τρία δις που δίνουν στην Τουρκία για τους πρόσφυγες;

Σ’  ότι αφορά στην Ελλάδα όχι. Η οποία πλήρωσε 25,1 ευρώ που είναι το …μερίδιο της ! Θυμίζουμε ότι μόλις χθες ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για 32 εκατομμύρια όλα κι όλα που έχει δώσει η ΕΕ στην Ελλάδα,τα οποία ακόμη είναι δεσμευμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος!!!

Κι έτσι …ξηλωθήκαμε για να πληρωθεί η Τουρκία και να μπορεί να μας στέλνει πιο άνετα κι άλλους μετανάστες και πρόσφυγες!

Τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ συμφώνησαν απόψε τον τρόπο με τον οποίο θα κατανεμηθούν τα μεταξύ τους ποσά για τη χρηματοδότηση των 3 δισ. της Τουρκίας, ανοίγοντας το δρόμο για τις πρώτες πληρωμές, μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΚΥΠΕ στις Βρυξέλλες Αθανάσιος Αθανασίου.

Ένα ποσό της τάξης των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, που αποτελεί τη συμμετοχή της Κύπρου θα διατεθεί για την ανθρωπιστική στήριξη της Ιορδανίας και του Λιβάνου, αναφέρει η δήλωση.

Το μερίδιο της Ελλάδας στη συνεισφορά της ΕΕ στην Τουρκία είναι 25,1 εκατομμύρια ευρώ, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν 2 δισ. ευρώ συνολικά από τους προϋπολογισμούς των κρατών-μελών.

Σύμφωνα με το κείμενο της συμφωνίας, το πρώτο ένα δισ. ευρώ θα προέλθει από τον κοινοτικό προϋπολογισμό και τα υπόλοιπα δύο δισ. από τα κράτη μέλη, ανάλογα με το ποσοστό τους στο κοινοτικό ΑΕΠ.

Και μη χειρότερα…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης