Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
28/05/2016 | 10:08 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Η ΕΑΒ απαιτεί να μην γράφουμε “δια τις υποθέσεις της”

Η ΕΑΒ απαιτεί να μην γράφουμε

Συλλογή από …εξώδικα κάνουμε στο Militaire.gr για όσα γράφουμε για την υπόθεση της ΕΑΒ και των συμφωνιών που έχει με υπεργολάβο.Μετά από την ΟΝΕΧ  και τον κ.Ξενοκώστα,η ΕΑΒ μας έστειλε εξώδικο με το οποίο ούτε λίγο,ούτε πολύ απαιτεί να μην δημοσιεύουμε έγγραφα εμπιστευτικά όπως τα χαρακτηρίζει.

Μερικές παρατηρήσεις πριν το αυτούσιο κείμενο του εξώδικου:

  1. Την ΕΑΒ την πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι και συνεπώς το πως δαπανάται και το τελευταίο ευρώ ενδιαφέρει άπαντες.
  2. Είναι ενθαρρυντικό ότι η διοίκηση της ΕΑΒ παραδέχεται ότι είναι σε αντιδικία με τη συγκεκριμένη εταιρεία.Αυτό που δεν μας εξηγεί είναι γιατί εφόσον αποδέχεται το πρόβλημα που υπάρχει δεν το λύνει κιόλας αλλά το αφήνει να “σέρνεται”.
  3. Ερωτήματα προκύπτουν πλέον και για τη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.Θέλει πράγματι να δοθεί λύση στο θέμα της ΕΑΒ ή μήπως αποφεύγει τα δύσκολα κερδίζοντας απλά χρόνο;
  4. Τα συμφέροντα της εταιρείας δεν διακινδυνεύονται από τις δημοσιεύσεις του Militaire.gr αλλά από την αδράνεια των αρμοδίων της εταιρείας.
  5. Μήπως η ΕΑΒ να μας απαντήσει αν κάτι απ΄ όσα δημοσιεύσαμε δεν είναι βάσιμο;
  6. Ο ογκώδης φάκελος που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που επικαλεστήκαμε μόνο εμπιστευτικός δεν είναι.Βρίσκεται πλέον σε αρμόδιες υπηρεσίες και ερευνάται.Κι απ΄ αυτές οι δημοσιογράφοι μπορούν να αντλούν πληροφορίες.
  7. Για την απαγόρευση της δημοσίευσης απλά θα υπενθυμίσουμε στους αρμόδιους της ΕΑΒ το δημοψήφισμα του 1974 με το οποίο οι πολίτες αποφάσισαν το πολίτευμα της χώρας.
  8. Την υπόθεση της ΕΑΒ θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε.Είναι προφανές ότι κάποιοι -και όχι μόνο και κυρίως η ΕΑΒ- επιχειρούν να σταματήσουν τις δημοσιεύσεις με δικαστικά μέσα.Το ΄χουμε ξαναζήσει…άπειρες φορές.

Το εξώδικο:

eav

 

eav2

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης