Υποστηριξε το militaire
ΠΝ
30/11/2017 | 05:53 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Η δύσκολη στιγμή του φετεινού εορτασμού του προστάτη του ΠΝ Αγίου Νικολάου

Η δύσκολη στιγμή του φετεινού εορτασμού του προστάτη του ΠΝ Αγίου Νικολάου

Ο φετεινός εορτασμός του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού,του Αγίου Νικολάου, θα ΄χει πιθανότατα μια ενδιαφέρουσα και ίσως …δύσκολη στιγμή. Παραμονή της εορτής στις 5 Δεκεμβρίου η Μπάντα του ΠΝ θα δώσει συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Που η δυσκολία;

Είναι μάλλον απίθανο να βρεθούν στον ίδιο χώρο χωρίς να υπάρχει δυσαρέσκεια και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης που ήταν προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θέση αυτή. Ο ίδιος ο κ.Μαρινάκης να θυμίσουμε ότι παραιτήθηκε αναγκαστικά πριν από μερικές ημέρες από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στον Πειραιά.

Πρόβλεψη; Μάλλον δεν θα πάνε στη συναυλία ούτε ο ΥΕΘΑ, ούτε ο δήμαρχος Πειραιά.

Κατά τ΄ άλλα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε  ότι από την Παρασκευή  έως την Κυριακή , στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου και της επετείου των νικηφόρων ναυμαχιών Βαλκανικών Πολέμων 1912-13, η φρεγάτα ΨΑΡΑ, η πυραυλάκατος ΡΙΤΣΟΣ και το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ θα καταπλεύσουν στο λιμένα του Πειραιά, όπου θα παραβάλουν στα κρηπιδώματα 11 και 12 (Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί.

Οι ώρες του επισκεπτηρίου έχουν ως ακολούθως:

  • Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017, από 15:00 έως 19:00.
  • Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2017, από 09:00 έως 19:00.
  • Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017, από 09:00 έως 17:00.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης