Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Η αμερικανίδα πρέσβης στην Κύπρο έκανε δεξίωση για τους Τούρκους στρατηγούς του Αττίλα!

Η αμερικανίδα πρέσβης στην Κύπρο έκανε δεξίωση για τους Τούρκους στρατηγούς του Αττίλα!

Η αμερικανίδα πρέσβης στην Κύπρο προσκάλεσε σε δεξίωση τους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματούχους των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Των κατοχικών δυνάμεων για να είμαστε ορθοί! Προφανώς η κίνηση δεν είναι τυχαία και είναι βέβαιο ότι σε Αθήνα και Λευκωσία κάποιοι θα πρέπει να αφυπνιστούν.

H ΜILLIYET σε είδηση με τίτλο «Ειδική πρόσκληση από τις ΗΠΑ στον τουρκικό Στρατό» αναφέρεται σε δεξίωση που παρέθεσε η Πρέσβης των ΗΠΑ στη Λευκωσία, κ Kathleen Ann Doherty, στο ξενοδοχείο Merit της «ΤΔΒΚ», στην οποία προσκάλεσε υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματούχους των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Μεταξύ αυτών, ο Διοικητής των τουρκικών ειρηνευτικών δυνάμεων, Αντισυνταγματάρχης Ilyas Bozkurt, ο Διοικητής των Δυνάμεων Ασφαλείας, Υποστράτηγος Ερχάν Ουζούν, οι οποίοι παρευρέθησαν με την επίσημη στολή τους.     Προσκεκλημένοι στη δεξίωση ήταν επίσης οι επικεφαλής ξένων διπλωματικών αποστολών.
Η Αμερικανίδα Πρέσβης, στην ομιλία της μεταξύ άλλων, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στη δεξίωση των ΗΠΑ στην Κύπρο βρίσκεται επίσης και ο τουρκικός Στρατός. Αυτό συνιστά μια ένδειξη εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς τον τουρκικό Στρατό. Οι ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένες για την άδεια εκταφής σε 30 στρατιωτικές περιοχές».

Στο Κυπριακό μας ετοιμάζουν “λύσεις τετελεσμένες” και πολύ φοβόμαστε ότι σε Λευκωσία και Αθήνα κοιμούνται ή ακόμη χειρότερα παριστάνουν πως κοιμούνται …

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης