Υποστηριξε το militaire
Breaking News Διεθνή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ
18/03/2016 | 09:28 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Τα 28 “γιουσουφάκια” του Νταβούτογλου και ο χάρτης της ντροπής για την Ελλάδα των προσφύγων

Τα 28

Εξετάσεις στον Αχμέτ Νταβούτογλου δίνουν οι 28 ηγέτες της ΕΕ οι οποίοι  του παρουσιάσανν την…εργασία τους για το προσφυγικό και  αναμένουν την …βαθμολογία του! Αυτή είναι η ΕΕ σήμερα,είτε μας αρέσει,είτε όχι. Ο πρωθυπουργός της χώρας στην οποία κάθε δημοκρατική λειτουργία έχει ανατραπεί, στην οποία γίνεται συστηματική σφαγή των Κούρδων και η οποία έκανε και κάνει ότι μπορεί για να “παράγονται” όλο και περισσότεροι πρόσφυγες θα αποφασίσει για την λύση του προβλήματος!

Μέχρι στιγμής ο Νταβούτογλου έχει πει στους 28 της Ευρώπης: “Ή συμφωνείτε μ΄ όλα όσα έχουμε ζητήσει ή συμφωνία δεν υπάρχει”! Τόσο απλά κι ωμά.

Οι συνήθως …ζωηροί Ευρωπαίοι κάθονται και τον ακούν υπάκουα.Έχουν καταλήξει λέει σε κοινή πρόταση και έστειλαν τον πρόεδρο του του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και τον προέδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να την καταθέσουν  στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν δήλωσε πως «έχουμε μεταξύ μας κοινή θέση, μένει να συμφωνήσει και η Τουρκία». «Δεν μπορεί κανείς να κατηγορεί την Αυστρία ότι συμπεριφέρεται μονομερώς ή ότι δεν σέβεται τους πρόσφυγες», ανέφερε. Όπως τόνισε, η Αυστρία αποτελεί τη χώρα που έχει υποδεχθεί τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων.

«Καταλήξαμε στα βασικότερα σημεία ενός σχεδίου που θα παρουσιάσουμε στον πρωθυπουργό της Τουρκίας», ανέφερε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, μετά το πέρας του δείπνου εργασίας των «28», την Πέμπτη. Όπως σημείωσε, βασικό στοιχείο είναι να περιορίσει η Τουρκία την παράνομη μετανάστευση προς τα ελληνικά νησιά.

«Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να εγκαταλειφθεί, πρέπει να της δοθούν τα μέσα για να αντιμετωπίσει την κρίση προσφύγων», υπογράμμισε. Εξήγησε επίσης ότι κάθε αίτηση παροχής ασύλου θα εξετάζεται ξεχωριστά, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.

Όλα αυτά την ώρα που χιλιάδες πρόσφυγες συνεχίζουν να έρχονται στην Ελλάδα. Κι ότι κι αν λέει η Μέρκελ και οι υπόλοιποι εταίροι ,η Ελλάδα έχει μείνει μόνη κι έρημη. Απόδειξη ο χάρτης που δημοσιεύουμε με τις προσφυγικές ροές πάνω στον …διάδρομο των Βαλκανίων που με αναίσχυντο τρόπο “έκλεισαν”.

xartis_prosfyges

Militaire.gr

                                                                                           

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης