Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Διεθνή ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Πολιτική
23/03/2016 | 10:28 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ευρώπη μπάχαλο στην ασφαλεία! Τι απέδειξε η “ταυτοποίηση” των τρομοκρατών των Βρυξελλών

Ευρώπη μπάχαλο στην ασφαλεία! Τι απέδειξε η

Τεράστια ερωτήματα για το επίπεδο ασφάλειας στις χώρες της βόρειας Ευρώπης που έκαναν…φροντιστήριο στην Ελλάδα και σ΄ άλλες χώρες προκύπτουν από την ταυτοποίηση των τρομοκρατών που χτύπησαν στις Βρυξέλλες.

Δύο γνωστοί και “στοχοποιημένοι” από τις αρχές ήταν οι δράστες! Που σημαίνει ότι αν και υπό…παρακολούθηση έκαναν ανενόχλητοι βόλτες στο αεροδρόμιο το οποίο τίναξαν στον αέρα!

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ:

Οι δύο βομβιστές αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών χθες το πρωί ήταν οι αδελφοί Χαλίντ και Μπραχίμ Ελ Μπακράουι, κάτοικοι Βρυξελλών, γνωστοί στην αστυνομία για ποινικά αδικήματα, μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTBF που επικαλείται ανώνυμη πηγή. Ο Χαλίντ, με ψεύτικο όνομα, είχε νοικιάσει το διαμέρισμα αυτό στη συνοικία Φόρεστ της βελγικής πρωτεύουσας όπου η αστυνομία σκότωσε έναν ένοπλο κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη εβδομάδα, μετέδωσε το RTBF. Ερευνητές βρήκαν μετά την επιχείρηση αυτή μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ένα όπλο και ένα αποτύπωμα του βασικού υπόπτου των επιθέσεων του Παρισιού Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από τη βελγική αστυνομία. Και οι δύο αδελφοί Ελ Μπακράουι έχουν ιδιαίτερα βεβαρυμένο ποινικό μητρώο για αδικήματα όμως που δεν είχαν σχέση μέχρι χθες με τρομοκρατία, σύμφωνα με το RTBF. Ο τρίτος από τους δράστες της επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών που διαφεύγει είναι ο Ναζίμ Λαχράουι, 25 ετών, ήδη καταζητούμενος από την αστυνομία από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα DH. Το DNA του Λαχράουι βρέθηκε σε σπίτια που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, και ταξίδεψε τον Σεπτέμβριο με τον συλληφθέντα Σάλαχ Αμπντεσλάμ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης