Υποστηριξε το militaire
Breaking News ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Πολιτική
13/03/2016 | 05:49 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ευρωπαϊκό μπάχαλο στο προσφυγικό! Ο καθένας λέει και κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!

Ευρωπαϊκό μπάχαλο στο προσφυγικό! Ο καθένας λέει και κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!

Ο καθένας λέει ότι θέλει,ζητάει ότι τον συμφέρει και όπως φαίνεται θα κάνει ότι του …καπνίσει. Το προσφυγικό έχει αποσυντονίσει την Ευρώπη  και απειλεί να διαλύσει πρόωρα της ΕΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δημόσιας Βουλγαρικής Τηλεόρασης (BNT) η Βουλγαρία συνέδεσε την υποστήριξή της σε μια τελική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τον περιορισμό της ροής μεταναστών στην Ευρώπη, με το να της αναγνωριστεί το δικαίωμα να στέλνει (και η Βουλγαρία) παράτυπους μετανάστες πίσω στην Τουρκία.

Η Βουλγαρία, η οποία έχει θαλάσσια και χερσαία σύνορα με την Τουρκία, ζητάει ο όρος της επανεισδοχής παράτυπων μεταναστών από τα ελληνικά νησιά, πίσω στην Τουρκία, που προβλέπεται στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, να ισχύσει και για τους μετανάστες που θα περνούν από την Τουρκία στη Βουλγαρία. 

Η ΒΝΤ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ ότι απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή, το Ευρωκοινοβούλιο και του Συμβούλιο, με την οποία ξεκαθαρίζει τη θέση της Βουλγαρίας ενόψει της συνόδου ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό, στις 17 και 18 Μαρτίου.

Η επιστολή αναφέρει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι αν ο όρος της επανεισδοχής ισχύσει μόνο για τους παράτυπους μετανάστες που φθάνουν από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά, ελλοχεύει ο κίνδυνος, οι μετανάστες να επιλέξουν μια εναλλακτική διαδρομή μέσω Βουλγαρίας, προκειμένου να αποφύγουν την επιστροφή τους στην Τουρκία. 

Και δεν είναι μόνο αυτά που αποδεικνύουν ότι η Ευρώπη ολόκληρη έχει γίνει ένα …μπάχαλο που δεν ξέρεις πλέον τη θα ξημερώσει:

•Ο Spiegel λέει ότι τα 2 διασωστικά Γερμανικά που περιπολούν για Frontex πήραν ΕΝΤΟΛΗ να ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ στη Τουρκία.

Αντίθετα η εντολή είναι να τους μεταφέρουν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

● Ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός στέλνει επιστολή στις Βρυξέλλες και ζητάει φρούρηση όχι μόνο των Ελληνο-Τουρκικών συνόρων αλλά και Τουρκο-Βουλγαρικών! !!

● οι Τούρκοι λένε ότι “μπορούμε να σπάσουμε την λαθραία διακίνηση μεταναστών σε 10 μέρες το ΠΟΛΥ..αν συμφωνήσει η ΕΕ στα όσα ζητάει η Τουρκία”!!

● Η Σουηδία προσφεύγει εναντίον της Γερμανίας.. έχει 700 μη επιλέξιμους για άσυλο που πρώτη φορά καταγράφηκαν στη Γερμανία.

Ζητάει λοιπόν σύμφωνα με το Δουβλίνο ΙΙ να τους επιστρέψει στην Γερμανία η οποία ΔΕΝ τους δέχεται.

Δηλαδή η Γερμανία έδειξε ανθρωπισμό δεχόμενοι 800.000 πρόσφυγες και μετά με προσωρινά χαρτιά τους  έστειλε  στις υπολοιπες χώρες…

Militaire.gr

                                                                                               

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης