Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
21/03/2017 | 10:36 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

“ΕΥΖΩΝΕΣ οι Φύλακες των αφανών”! Έκθεση φωτογραφίας στο Πολεμικό Μουσείο

Σε μια επίσκεψη στο Πολεμικό μουσείο Αθηνών με αφορμή την Εθνική επέτειο, συναντάει κανείς μέρος της έκθεσης φωτογραφίας της Δήμητρας Χατζηαδάμ. Η έκθεση με τίτλο “Εύζωνες”/ Οι φύλακες των αφανών, παρουσιάστηκε πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2016 και εγκαινιάστηκε από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και σύσσωμη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Η έκθεση τέλει υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και πλέον έχει μόνιμα, 6 έργα με στολές της Προεδρικής φρουράς σε φυσικό μέγεθος Εύζωνα 2 μέτρα.

Η Δήμητρα Χατζηαδάμ διαπιστευμένη φωτογράφος του Προεδρικού Μεγάρου από το 2010, ξεκίνησε το συγκεκριμένο έργο από το Μάιο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2016, καταγράφοντας την αθέατη πλευρά του Εύζωνα ενός συμβόλου παγκόσμια αναγνώρισης. Είναι η μοναδική φωτογράφος που κατάφερε να απαθανατίσει με περίσσιο σεβασμό και εκτίμηση το εξαίρετο σώμα του Ελληνικού Στρατού, αποτυπώνοντας στιγμές του αξιώματός τους, αλλά και της ανθρώπινης πλευράς τους. Οι Εύζωνες αψηφούν τις καιρικές συνθήκες και αποτελούν παράδειγμα στρατιωτικής αρετής, ήθους και απαράμιλλης ελληνικής λεβεντιάς.

Η φωτογράφος πέραν του συγκεκριμένου έργου έχει συνεργαστεί με πολυάριθμες πρεσβείες καθώς επίσης και το εξαιρετικό φωτογραφικό της έργο με θέμα την Ορθοδοξία.

https://www.facebook.com/dimitra.hatziadam.photography/

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης