Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα ΠΑ ΠΝ ΣΤΡΑΤΟΣ
11/08/2016 | 07:00 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Εργασία στρατιωτικών στον ιδιωτικό τομέα; Ήδη υπάρχει μην κάνουμε τους έκπληκτους

Εργασία στρατιωτικών στον ιδιωτικό τομέα; Ήδη υπάρχει μην κάνουμε τους έκπληκτους

Πιθανόν πολλοί και ειδικά απόστρατοι αξιωματικοί, να θεωρούν αδιανόητη ακόμη και τη σκέψη να δοθεί η δυνατότητα σε κάποιες έστω ειδικότητες στρατιωτικών, να έχουν και δεύτερη εργασία εκτός υπηρεσίας. Ας είμαστε ρεαλιστές: όλοι μπορεί να δηλώσουμε “σοκαρισμένοι”, αλλά η πραγματικότητα μας έχει ξεπεράσει προ πολλού. Ο “συνταγματάρχης ταξιτζής”, ο “αντισυνταγματάρχης που κάνει και τον μπογιατζή” κι άλλα πολλά τέτοια παραδείγματα που ακούγαμε και διαβάζαμε δυστυχώς δεν αποτελούν πλεον είδηση…Είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Κάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε ότι πάρα πολλοί άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και ειδικά της ΔΥΚ την άδειά τους την κάνουν παρέχοντας υπηρεσίες και γνώσεις σε ιδιώτες; Μπορεί κάποιος να τους κατηγορήσει; Όχι.

Οι κυβερνήσεις της κρίσης οδήγησαν σ΄ αυτή τη κατάσταση. Ανάγκασαν στελέχη των ΕΔ να αναζητήσουν κι αλλού εργασία για να ικανοποιήσουν τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς τους. Να πληρώσουν, φόρους, χρέη, δάνεια. Να μπορέσουν να συντηρήσουν, ένα, δύο ή και τρία σπίτια αν έχουν παιδιά που σπουδάζουν.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα “σοκ” και τις “εκπλήξεις” κι ας σκεφτούμε πως δεν θα είναι αναγκασμένοι οι στρατιωτικοί μας να αναζητούν αλλού να συμπληρώσουν το μισθό τους…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης