Υποστηριξε το militaire
Breaking News Θητεία
05/02/2017 | 06:10 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Επιστολή από νεοσύλλεκτους του ΚΕΕΜ Σπάρτης

Επιστολή από νεοσύλλεκτους του ΚΕΕΜ Σπάρτης

Η καταγγελία από νεοσύλλεκτους του ΚΕΕΜ Σπάρτης. Στην οποία δεν καταγγέλουν μόνο αλλά αναφέρονται και στα θετικά.

Να αρχίσουμε με τα αρνητικά. Γράφουν:

Σαν νεοσύλλεκτοι φαντάροι μπορεί να ζήσουμε καταστάσεις που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ζήσουμε. Στο πρώτο λόχο του δευτέρου τάγματος υπάρχει ένας ανθυπολοχαγός που για προσωπική του μάλλον ευχαρίστηση βγάζει αναφερόμενους τους νεοσύλλεκτους για το παραμικρό, προσπαθεί πραγματικά με όσο πιο άσχημο τρόπο γίνεται να προσεγγίσει τους φαντάρους για να ακολουθήσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης και τρομοκρατεί άτομα τα οποία είναι ανήμπορα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αγνοώντας το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να είναι ψυχολογικά πολύ επιβαρυμένοι από την οικογενειακή και οικονομική τους κατάσταση. Συγκεκριμένα όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εντολές του καλό θα ήταν όπως λέει να πάμε στο 411 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για αναβολούλα!! αφού δεν μπορούμε να προσαρμοστούμε.

Τα θετικά:

Η μόνη θετική παρένθεση σε όσα ζούμε τον τελευταίο καιρό είναι μια ομιλία που έγινε για τα γεγονότα στα Ίμια από τον Υπολοχαγό μας και διοικητή του πρώτου λόχου, ο οποίος ευτυχώς φαίνεται να ασχολείται με τους φαντάρους και σαν ανθρώπους και όχι σαν ζώα που χρειάζονται τσοπάνη και καμπάνες για να καταλάβουν, αλλά και ένα βίντεο που μας έδειξαν το οποίο μιλούσε για την οδική συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουμε σαν οδηγοί.

Σαν φαντάροι του ΚΕΕΜ δεν γνωρίζουμε εάν ο ταξίαρχος ή έστω κάποιος ανώτερος γνωρίζει τις εν λόγω συμπεριφορές του «Κυρίου Ανθυπολοχαγού» για αυτό βγαίνουμε όλοι παραπονούμενοι για να διασφαλίσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα μας όσο διαμένουμε σε αυτό το στρατόπεδο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης