Υποστηριξε το militaire
Breaking News Πρώτη Γραμμή ΣΤΡΑΤΟΣ
03/06/2017 | 21:13 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Επιλοχίας μάλαμα σώζει τη σύνταξη ηλικιωμένου από το ΑΤΜ

Επιλοχίας μάλαμα σώζει τη σύνταξη ηλικιωμένου από το ΑΤΜ

Ένας Επιλοχίας έσωσε συνταξιούχο από μεγάλη λαχτάρα. Ο συνταξιούχος που προφανώς δεν γνωρίζει να χειρίζεται τον τρόπο με τον οποίο γίνονται αναλήψεις από ATM τράπεζας, θα έχανε 840 πολύτιμα ευρώ αν τη στιγμή που απομακρυνόταν από την τράπεζα δεν βρισκόταν στο σημείο ο Επιλοχίας ΠΒ Αθανάσιος Κίτσιος που πήγαινε στη μονάδα του στη Λάρισα για υπηρεσία. 

Όπως γράφει το kranos ο Επιλοχίας σταματώντας στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και περιμένοντας τη σειρά του για να βγάλει χρήματα, διαπίστωσε ότι ηλικιωμένος κύριος που βρισκόταν στο ΑΤΜ προσπαθούσε επί αρκετή ώρα να κάνει ανάληψη χωρίς να τα καταφέρει. Κάποια στιγμή πηγαίνοντας με τη σειρά του στο μηχάνημα αφού ο συνταξιούχος Λαρισαίος αποχώρησε, διαπίστωσε ότι το ΑΤΜ είχε βγάλει το ποσό των 840 ευρώ που αντιστοιχούσε στη σύνταξη του ηλικιωμένου. Αν και θα μπορούσε να κρατήσει τα χρήματα αυτά, μαζί με δύο αυτόπτες μάρτυρες φώναξε τον συνταξιούχο που είχε απομακρυνθεί γύρω στα 50 μέτρα και του παρέδωσε τη σύνταξη.  


Το παραπάνω περιστατικό εκτός από τις μαρτυρίες των δύο Λαρισαίων έχει καταγραφεί και από  την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης