Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
23/11/2017 | 15:03
Militaire News

Επίθεση Κικίλια για τα απόρρητα με κατηγορίες περί κουκουλώματος

Επίθεση Κικίλια για τα απόρρητα με κατηγορίες περί κουκουλώματος

«Στην υπόθεση Καμμένου πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ‘Αλλο το απόρρητο, άλλο το κουκούλωμα», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Θέμα fm. Ο τομεάρχης Εθνικής ‘Αμυνας της ΝΔ χαρακτήρισε την υπόθεση ύποπτη, θολή και σκανδαλώδη, σημειώνοντας πως πρέπει να συζητηθεί άμεσα στη Βουλή.

 

«Έχουμε μια υπόθεση που παρότι υπηρεσιακοί παράγοντες των υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής ‘Αμυνας δήλωναν σε κάθε τόνο γραπτώς και προφορικώς ότι η Σ. Αραβία δεν χρειάζεται κανένα μεσάζοντα για μια διακρατική συμφωνίας πώλησης βλημάτων ύψους 66 εκατ. ευρώ, οι κύριοι της κυβέρνησης προχώρησαν εν κρυπτώ και με γρήγορο, βιαστικό και περίεργο τρόπο στην υπογραφή της σύμβασης με τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε: «Το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας συναλλάχθηκε με ένα καταδικασμένο λαθρέμπορο από το 2011, ο οποίος διώκεται και σε άλλες χώρες, για μια πώληση στρατιωτικού υλικού σε αυτόν και όχι με διακρατική συμφωνία governmentto government, με χαρτιά αμφιβόλου προέλευσης που υπογράφονται από ένα συνταγματάρχη που έχει αποστρατευτεί και έρχεται το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας της Σ.Αραβίας και λέει ότι δεν τον αναγνωρίζει και λέει να κάνουμε απευθείας συμφωνία».

 

Επίσης, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι τόσα χρόνια στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών έχουν παιχτεί πικρά παιχνίδια από μεσάζοντες και για αυτό το λόγο, ήρθε το 2011 νόμος που απαγορεύει τους μεσάζοντες.

 

«Η ελληνική κοινωνία θέλει να σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα και όχι να την υπερφορολογούμε. Η ΝΔ θα αξιοποιήσει όλα τα κοινοβουλευτικά όπλα που έχει στη φαρέτρα της και της παρέχει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής. Και σίγουρα το θέμα Καμμένου δεν τελειώνει με τη συζήτηση της Δευτέρας. Επί δεκαεπτά μέρες η ελληνική κοινωνία- που έχει υποφέρει τα πάνδεινα- άκουγε για το πάρτι των εξοπλισμών, και έβλεπε έναν πρωθυπουργό να μένει σιωπηλός. Όταν άρχισαν να τρίζουν καρέκλες τότε αποφάσισε να εμφανιστεί και μας κουνάει μάλιστα και το δάκτυλο. Αντί να συζητάμε για πρίγκηπες της Σ. Αραβίας, ας παρακολουθήσουμε για πόσο ακόμα οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος θα μείνουν “σφιχταγκαλιασμένοι” για την εξουσία», συνέχισε ο τομεάρχης της ΝΔ ο οποίος εκτίμησε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν θα απαντήσει επί της ουσίας και θα προσπαθήσει να πετάξει τη μπάλα στη εξέδρα, δίνοντας ακόμα μια μάχη εντυπώσεων».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης