Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άποψη
11/04/2017 | 06:43 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Εξοπλισμοί: Όταν αγοράζαμε πανάκριβα αυτά που μας έδιναν τσάμπα!Πασχαλινό…

Εξοπλισμοί: Όταν αγοράζαμε πανάκριβα αυτά που μας έδιναν τσάμπα!Πασχαλινό...

Του Κωνστ. Φράγκου

Και ο Ελληνικός, κουτσαίνοντας, μαζί με τους ταγούς του που μας εξασφαλίζουν ευημερία, ησυχία, ασφάλεια, πρόοδο και ανάπτυξη.

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα μίση, τους ατέλειωτους πολιτικούς καυγάδες και ας ομονοήσουμε.

Εξ άλλου, τι μας λείπει; Ευτυχούμε, δεν ευτυχούμε; Η ανεργία των νέων μας ξεπέρασε το 43%, η ακρίβεια είναι στα ύψη, οι μισθοί και οι συντάξεις κατακρεουργούνται, τα χρέη ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, η χώρα είναι υπό κατοχήν!

Οι αμνοί και τα ερίφια που βόσκουν, αναμένοντα την καρατόμησή τους, χαιρεκακούν βλέποντας εμάς που έχουμε σφαγιασθεί πριν απ’ αυτά.

Ας αφήσουμε τον τσαλαπετεινό με το παρδαλό μαλλί κ. Ντάισελμπλούμ να μας λοιδορεί υποστηρίζοντας ότι “τα τρώμε με γυναίκες και ποτά”  δαπάναις των δανείων των βορείων. Αγνοεί ο καλβινιστής Ολλανδός ότι πλήθος Νοτίων είναι γκέι . Επομένως, δεν ισχύει το σόφισμά του. Θα μπορούσε άνετα να εκτοξεύει κατά των κεφαλών των Ελλήνων πολιτικών ευμεγέθη μύδρο: “Βρε κοπρίτες Έλληνες εμείς είμαστε ένα πλούσιο κράτος, 17 εκ. κατοίκων και εκλέγουμε 150 βουλευτές. Εσείς γιατί ξοδεύετε τόσο χρήμα για να έχετε 300 και με παροχές πολύ μεγαλύτερες από τις δικές μας;”.

Ας ρίξουμε, όμως, αλατοπίπερο, όπως θα κάνουμε στον αμνό και το ερίφιο της Κυριακής, σε μερικές ιστοριούλες που θα αφηγηθώ πιο κάτω.

Επιτέλους ελεύθερος!

“Όσοι επτώχευσαν και επείνασαν ουδέν εκζητούντες τον Κύριον ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού”

33ος  Ψαλμός Δαβίδ

Ποιος; Μα ο αγαπημένος μας Άκης. Αδίκως κατηγορηθείς, διωχθείς, αγνός και σκληρά προφυλακισθείς. Ο πάμπτωχος δεν είχε να πληρώσει την απαιτούμενη εγγύηση των 200.000 ευρώ και κινδύνευσε να παραμείνει στην… μπουρού. Ευτυχώς παρενέβη η φιλανθρωπική οργάνωση “Το χαμόγελο του παππού” όπου, με έρανο, συγκέντρωσε το ποσό. 

Υπόθεση Ράικου

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί

Κατά Ματθαίον Κεφ. 23

Η σπουδαία δικαστικός και προσφέρουσα πολλά στην κάθαρση κ. Ελένη Ράικου, λιθοβολιθείσα συκοφαντηθείσα και υβρισθείσα εκδιώχθηκε. Το σύστημα δεν την άντεξε άλλο… Είναι η Τρίτη: Παπανδρέου, Μάλλης, Ζαΐρη. Ποιος θ’ ακολουθήσει; Ο κ. Τσίπρας ασχολείται; Είναι ικανοποιημένος; Μήπως τον εξαπατούν;

Τα έργα των χειρών μου μην παρίδης

Μικρός Παρακλητικός

Στην συνεδρίαση της Βουλής 03-04-17 όπου συζητήθηκε η συγκρότηση Επιτροπής της για τον κ. Γ. Παπαντωνίου, η αγόρευση του ΑΝΥΕΘΑ κ. Δ. Βίτσα στηρίχθηκε στο βιβλίο μου “Αμύνεσθαι περί… πάρτης. Λεηλασία της άμυνας” (Εκδόσεις Γκοβόστη). Το βιβλίο εκδόθηκε το 2008 όταν η Ελλάς ευημερούσε υπό την ηγεσία του κ. Κων. Καραμανλή επονομαζόμενου Νταβατζηδοκτόνου ή Σκανδαλοθάπτη που μας διαβεβαίωνε ότι η Ελληνική οικονομία είναι ατσάλινη και σε λίγο την παρέδιδε στον Γεώργιο Β΄ Παπανδρέου, τον επονομαζόμενο “Λεφτά υπάρχουν” . Με την κυκλοφορία του βιβλίου οι Ηρωδιάδες εξεμάνησαν, σχολίαζαν ότι ο συγγραφέας είναι ένας παρανοϊκός και ανήθικος στρατηγός και απαγόρευσαν στα παπαγαλάκια τους να το σχολιάσουν. Δεν τόλμησαν να μιλήσουν. Σήμερα τα έξι (6) από τα δεκάδες σκάνδαλα που κατήγγειλα (με διευθύνσεις, ονόματα και ποσά) βρίσκονται σε χοντρούς φακέλους, δεμένους, λόγω όγκου, για να ελεγχθούν από την εξεταστική της Βουλής! Μετά εννέα (9) χρόνια από την εμφάνιση των καταγγελιών!!

Και ολίγον ρετρό

Ο δε παράνομος Ιούδας ουκ ηβουλήθη συνιέναι

Τροπάριο, Μ. Τετάρτη

Αμέσως μετά τις εκλογές του 2004 με ενέργειες του τότε ΥΕΘΑ κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλου προωθήθηκαν στη Βουλή δύο φάκελοι ισάριθμων τερατωδών σκανδάλων Τσοχατζόπουλου – Παπαντωνίου (Ραντάρ TPQ – 37, πυραυλικό σύστημα TORMI). Καθαρή ληστεία (και τα δύο παρουσιάζονται με λεπτομέρειες στο βιβλίο μου). Η Επιτροπή είχε ως Πρόεδρο τον βουλευτή ΝΔ, τραγικό, κ. Ι. Τραγάκη, Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπούσαν τρία βαριά ονόματα: Βενιζέλος, Λοβέρδος, Καρχιμάκης. Οι τρεις τελευταίοι χρησιμοποίησαν παν μέσον για να αθωώσουν, τους κραυγαλέα ένοχους, ΑκόΓιαννους. Ο τρίτος ένοχος Σημίτης εξαιρέθηκε. Το τι μεθόδους χρησιμοποίησαν δεν μπορείτε να φαντασθείτε. Ωμές επιθέσεις κατά Υπουργών, Αρχηγών Επιτελείων, μαρτύρων κ.λπ. Τελικά τα κατάφεραν. Το ζευγάρι ανεδύθη λευκό (αδρανούσαν θλιβερά οι βουλευτές της ΝΔ). Ο κ. Λοβέρδος μάλιστα διένειμε (είναι στη διάθεση παντός αιτούντος) μανιφέστο θριαμβολογίας (30/11/04) γιατί “η αλήθεια έλαμψε” και αποκαλύφθηκαν τα σκοτεινά σχέδια των παραπεμψάντων . Ονόμαζε δε τον εαυτό του Συντονιστή του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή. Επαναλαμβάνω, με όλων απαιτούμενη ευθύνη, ότι τα σκάνδαλα ήταν από τα πλέον βρωμερά της 8ετίας. ΣημιτοΓιαννοΆκηδων. Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος είναι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σήμερα στην εξεταστική επιτροπή. Ο έτερος, άκρως επιθετικός και σαρωτικός στο υβρεολόγιο κ. Ε. Βενιζέλος δέχθηκε αργότερα, ως ΥΕΘΑ, στο Υπουργείο τους κ. Α.Τσ. και Γ.Παπ. για να τους τιμήσει ενώ εγνώριζε, πλήρως, το ποιόν τους.

Προσωπικά εγγυώμαι ότι η Επιτροπή ΟΥΔΕΝ θ΄ αποκαλύψει εκ των φακέλων και τελικά θα καταλήξει να γίνει, ξανά πλυντήριο του κ. Γιάννου Παπαντωνίου ως και του αθώου πολιτικού κόσμου.

Ο εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσών

Παρήλθαν οκτώ (8) έτη από την “αθώωση” του Άκη – Γιάννου από την περιβόητη Επιτροπή Τραγάκη, όταν ο Πρόεδρός της, εκλεκτός εκπρόσωπος του λαού κ. Ιωάννης Τραγάκης, διορίσας ήδη τρία μέλη της οικογένειάς του στη Βουλή, εμφανισθείς (Παρόν, 14.06.13) δήλωσε ότι το πόρισμα της Επιτροπής ήταν κάλπικο! Διότι και στοιχεία και αποδείξεις και λογαριασμούς είχαν που θα έστελναν το ντουέτο στον Κορυδαλλό, αλλά εσταμάτησαν (sic). Ποιος τους σταμάτησε;

Τελευταίο και ζοφερό

Αμαρτιών σου τα πλήθη και κριμάτων σου αβύσσους, τις εξιχνιάσει

Τροπ. Κασσιανής

Μόλις προ ημερών έγινε μια άλλη παραπομπή  ομάδος επιλέκτων, υπό τον κ. Σμπώκο, για το σκάνδαλο προμήθειας του αντιαεροπορικού συστήματος OSA – AK. Η υπόθεση θα έμενε στο σκοτάδι αν δεν την εξιχνίαζε ένας λαμπρός δικαστικός που βάλλεται κι αυτός από τους Φαρισαίους στηριζόμενος στην ομολογία του Dr Αντώνη Κάντα ότι έλαβε ως μίζα 1,7 εκ. δολ. Κι εδώ Σημίτης, Άκης απουσιάζουν. Παραγραφή βλέπετε. Βέβαια, το ερώτημα που αιωρείται είναι: Αν ο Κάντας έλαβε 1,7 εκ. δολ. πόσα έλαβαν οι προϊστάμενοί του; Θα το βρείτε αν διαβάσετε τα παρακάτω, που είναι παρμένο από το προαναφερθέν βιβλίο μου (σ. 167)

Τα αντιαεροπορικά OSA – AK

To 1992 (κυβέρνηση Ν.Δ.), σε μια σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο γερμανός ΥΕΘΑ βρίσκει στο διάλειμμα τον συνάδελφο του κ. Βαρβιτσιώτη και του λέει: “Γιόχαν, πάρε τους δικούς σου κι έλα να πάρεις από τις αποθήκες του τέως ανατολικογερμανικού Στρατού όσα αντιαεροπορικά σοβιετικής κατασκευής OSA – AK θέλεις. Με όλα τους ανταλλακτικά, εργαλεία, βλήματα. Τζάμπα!”. Ενθουσιασμένος ο Βαρβιτσιώτης έρχεται εδώ, συγκαλεί σύσκεψη και σκάει το χαρούμενο νέο. Κατήφεια! Τι συνέβαινε; Τα OSA – AK δεν τα ήθελε κανείς. Ήταν ξεπερασμένης τεχνολογίας, έλεγαν. Ο Βαρβιτσιώτης επέμενε: “Πάρτε, ρε παιδιά, λίγα να τα βάλουμε στα νησιά”. Τέλος πάντων, πήγαν, πήραν 12 συστήματα και αυτό ήταν. Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Στην άλλη σύνοδο, πάλι ο Γερμανός: “Πάρε Γιόχαν ακόμα 50. Πρέπει να αδειάσουν οι αποθήκες”. Ο Βαρβιτσιώτης, κακά ενημερωμένος, αρνήθηκε.

Το 1997, τότε που οι ρωσικές μαφίες των στρατηγών και των κομπιναδόρων πούλησαν ακόμη και φρεγάτες με τα πληρώματά τους, στην Ελλάδα είχαν ήδη σχηματιστεί παραμάγαζα για πώληση παντός είδους στρατιωτικού υλικού.  Υπήρχε περίπτωση που το ίδιο υλικό προσφερόταν με χαώδεις διαφορές στις τιμές από 3 πηγές. Όποιος προλάβαινε άρπαζε και όπου μπορούσε πούλαγε… Κάτι τέτοιοι τύποι πηγαινοερχόντουσαν στη ΓΔΕ, η οποία σπεύδει να αγοράσει, για την άμυνα, ρε γαμώτο, 20 συστήματα OSA – AKέναντι 33,3 δις δρχ. – 97 εκ. $ (λέγεται ότι υπήρχε προσφορά καινούριου με 23 δις που την εξαφάνισαν). Τα 20 αυτά συστήματα, τα οποία, όπως είπαμε, μας τα έδιναν τσάμπα και δεν τα παίρναμε το 1992, κρίθηκαν αναγκαία το 1997! Αυτά που αγοράσαμε ήταν μεταχειρισμένα και δεν είχαν IFF (σύστημα αναγνώρισης φιλικού – εχθρικού Α/Φ). Υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος – Γ. Γρ. Εξ. Σμπώκος, Αναπλ. Κάντας (Ο κ. Βαρβιτσιώτης επιβεβαίωσε το μέρος που τον αφορά).

Μια ειδική περίπτωση

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

Αγ. Γραφή

Μονίμως κατηγορούμενος για τα σκάνδαλα των εξοπλισμών θα έπρεπε να είναι, εκτός του κ. Σημίτη, και ο κ. Γ. Παπανδρέου, διότι ως μέλος του ΚΥΣΕΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρίστατο. Ήταν πάντοτε απών. Στους φίλους του έλεγε: “Δεν πατάω το πόδι μου. Βρωμάει”. Στον ανεύθυνο αυτό πολιτικό ο μέγας ανεύθυνος κ. Σημίτης έδωσε τα κλειδιά του κόμματος και της κυβέρνησης.

“Τον μηδέν τώνδε μετέχοντα ουκ απράγμονα αλλά αχρείον ονομάζομεν”, Περικλέους Επιτάφιος, Κεφ. 40.

Καλό Πάσχα! Η Ανάσταση του Έθνους δεν θα έρθει αν δεν απαλλαγούμε  από την παρούσα κλεπτομανή και ανίκανη συντεχνία των πολιτικών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης