Υποστηριξε το militaire
Breaking News Αμυντική Βιομηχανία
01/08/2017 | 06:35 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Εξηγήσεις από την ΕΑΒ για την καθυστέρηση συντήρησης ελικοπτέρων του ΛΣ ζήτησε ο Κουρουμπλής

Εξηγήσεις από την ΕΑΒ για την καθυστέρηση συντήρησης ελικοπτέρων του ΛΣ ζήτησε ο Κουρουμπλής

Τι συμβαίνει με την ΕΑΒ και τη συντήρηση των πτητικών μέσων του Λιμενικού Σώματος που έχει αναλάβει; Όπως προκύπτει από ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, υπάρχει πρόβλημα…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής κάλεσε την ηγεσία της ΕΑΒ για να ζητήσει εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην συντήρηση των πτητικών μέσων του ΛΣ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Την ηγεσία της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) κάλεσε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφορικά με την πρόοδο της σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ του ΥΝΑΝΠ και της εταιρίας για τη συντήρηση των πτητικών μέσων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός, ο Διοικητής της ΔΑΛ, Δημοσθένης Μπακόπουλος, ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης και ο Διευθυντής του Α’ Κλάδου, Υποναύαρχος ΛΣ Γιάννης Αργυρίου. Την ΕΑΒ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Μαζαράκος και ο Νομικός Σύμβουλος Γιώργος Σαμπάνης.

Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι υφίστανται προβλήματα κατά την υλοποίηση της σύμβασης. Ωστόσο συμφωνήθηκε να παραδοθεί στο Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. ικανός αριθμός πτητικών μέσων ως το τέλος του χρόνου. Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα θα εξειδικευτεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα”.

Μάλλον είναι χρήσιμο να παρακολουθήσουν κάποιοι την συνέντευξη που είχε δώσει στο Militaire.gr  ο Δημήτρης Δάφνης της Aeroservices. Προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης