Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Πολιτική
14/07/2016 | 12:23 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Η περιπέτεια ενός αξιωματικού στα Εξάρχεια! Όσο Μητσοτάκης-Τόσκας τσακώνονται

Η περιπέτεια ενός αξιωματικού στα Εξάρχεια! Όσο Μητσοτάκης-Τόσκας τσακώνονται

Όσο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανταλάσσει ανακοινώσεις με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας .ένας αξιωματικός του ΠΝ μας ενημέρωσε για την απίστευτη περιπέτειά του στο…άβατο των Εξαρχείων.

Πρόσφατα ο αξιωματικός του ΠΝ πήγε οδηγώντας τη μηχανή του στα Εξάρχεια,για να επισκεφθεί ένα δικηγορικό γραφείο για υπόθεσή του. Για κακή του τύχη τράκαρε. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε η ζωή του,αλλά το πόδι του είχε θέμα και δεν μπορούσε να περπατήσει.Ψύχραιμος πήρε από το κινητό του το ΕΚΑΒ,αλλά διαπίστωσε μια …παγωμάρα μόλις άκουσαν τη περιοχή που ήταν τραυματισμένος! Πέρασε αρκετή ώρα αλλά ασθενοφόρο πουθενά.Όλο ερχόταν,αλλά δεν έφθανε ποτέ. Σκέφθηκε τότε λογικά να καλέσει την αστυνομία. Εξήγησε ότι είναι αξιωματικός και είπε τι αντιμετωπίζει. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν μπορούσαν να έρθουν να τον πάρουν! Φαίνεται ότι έκριναν πως…το ρίσκο ήταν μεγάλο για το περιπολικό!!!

Τελικά ο αξιωματικός του ΠΝ με χίλια ζόρια κατόρθωσε να βρει ένα ταξί και να πάει σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!

Ας συνεχίσουν να τσακώνονται Μητσοτάκης και Τόσκας για την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης